J. J. Abrams & CBS

J. J. Abrams nem pihen! Ez nekünk a legjobb, hiszen az elmúlt évtized legmeghatározóbb alkotásait sorra ő követte el. Sokan követték nyomon az Alias, a Lost című sorozatokat és még mindig fut a Fringe. Az biztos, hogy néha ő is hibázik, például az Undercovers esetében, ami csúnyán kezdett és még nagyobbat bukott, aminek következtében le is lőtték az NBC műsorfüzetéből.

Tovább...

Az Alcatraz mellett egy másik projektbe is belekezdett, melynek pilotját a CBS nemrégiben berendelte, ez nem más, mint a Person of Interest.
A sorozat egy halottnak hitt CIA ügynök és egy milliárdos összefogásáról szól, akik a New York-i bűnözés ellen harcolnak. A bűneseteket még azok létrejötte előtt próbálják megállítani…
Első hallásra egy tipikus „nyomozós” sorozatnak tűnik, de J. J. Abrams neve mellett Jonathan Nolan (Christopher Nolan testvére és társírója) neve is fel van tűntetve íróként, aki e szériával debütál a TV világában. Azt pedig tudjuk, hogy amibe ő belenyúl (Memento, The Prestige) az nem szokványos. A produkció alaptémája hasonlít egy lassan trilógiává váló mozi remekhez, ami nem véletlen hiszen Nolan a The Dark Knight Rises címet viselő harmadik (újkori) Batman film társírója. Noha a milliárdos ember és az igazságosztó motívumokban ez ki is merül szerintem.
Ha valakinek még ez sem keltette fel az érdeklődését, akkor a nemrégiben kiadott közlemény – mely szerint az egyik főszereplőt a Lostból ismert Michael Emerson (Ben Linus) fogja alakítani – remélem, megteszi.
Engem megfogtak!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről