Hamarosan érkezik a Haven

Július 9-én startol a SyFy csatornán ez a vadonatúj sorozat, amely Stephen King, A coloradói kölyök (The Colorado Kid) című regénye alapján készül. Bevallom, hogy nem olvastam a könyvet, ezért csak arra az információra támaszkodhatok, amelyek fellelhetők a neten a műről.

Ezek alapján egy riporter munkájába nyerhetünk betekintést, aki egy igen rejtélyes halálesetet vizsgál. A gyilkosságot egy szigeten elterülő városkában hajtották végre még sok évvel ezelőtt, de sosem derül fény arra, hogy ki követte el. Állítólag a regény inkább a kérdésekkel foglalkozik, mintsem a válaszokkal, ezért előfordulhat, hogy sosem tudjuk meg az igazságot.

Hangsúlyoznom kell, hogy a fent leírtak a könyvet tükrözték, a sorozat csupán a regény alapján készül. Ugye tudhatjuk a Legend of the Seeker óta, hogy ez mit jelent. Nem tenném rá az életem, hogy a széria 100%-ban fedni fogja Stephen King művét.

Ettől függetlenül a sorozatnak adhatunk egy esélyt, hiszen elég érdekes témát dolgoz fel. Itt, a Sorozatportálon egész biztosan be fogunk számolni a bevezető részről hamarosan.

Addig is nézzétek meg a hivatalos előzetesét a Haven-nek.

Download:

FLVMP43GP

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről