Átszökött a Grimm-be

 

Az NBC most készülő új pilot-ja jó úton jár. A főszereplő leszerződtetése után, aki David Giuntoli,  már meg is találták a „másodhegedűs” posztjára megfelelő színészt.

Tovább...

Szerintem mindannyian emlékszünk a Prison Break együgyü rabjára, Haywire-re.Az őt megformáló Silas Weir Mitchell volt a befutó a Grimm másik fő karakterére. A sorozat egyébként tényleg az lesz, amit a címe is sugall: a Grimm mesék fantasztikus világát kelti majd életre. Most biztos páran azt gondolják, hogy ebből semmi jó nem sülhet ki, megint valami kosztümös sorozat, de nem az. Az alkotók, David Greenwalt és Jim Kouf gondoltak egy merészet és a mesés világot belehelyezték a mai modern világba, jól összegyúrták és végül kijött az eredmény:

Giuntoli egy rendőrt személyesít meg, aki egy napon felfedezi, hogy egyes embertársait másnak látja, egész pontosan abszolút nem embereknek látja, hanem annak, amik (állatok, szörnyek). Rájön, hogy végzete megvédeni az ártatlan társadalmat ezektől a lényektől. Mitchell is egy ilyesfajta állat szerepét kapta, egy nézetet váltott nagy farkas lesz.

Ötletnek nagyon jó, de a mostani „vámpírok meg egyéb lények szinte minte sorozatban” - világban nem biztos, hogy ez elég.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről