Újonc sorozatok a FOX-on a 2012-13-as szezonban.

Amerika legnagyobb csatornáinak sorát folytatva, most a FOX új szezonjának újoncai következnek.


Újra itt az Upfront és minden amerikai csatorna megvillantja mivel fog kirukkolni az őszi szezonra. Mint azt eddig is láthattuk Wouhn tolmácsolásában, hogy bizonyos csatornák nem tanulnak az évek óta elkövetett hibákból, elvégre idén is nagy kaszák voltak.
Most a visszafogottabb FOX újdonságait fogom taglalni:

Ben and Kate:
Az elég semmitmondó cím egy komédiát takar, melyben egy egyedülálló anyuka és annak testvére próbálja felnevelni az előző kislányát. Nem nagyon ingerel megtekintésre...


Trailer:


The Goodwin Games:
Ismét egy komédia, minek középpontjában egy jómódú nagycsalád áll, melynek feje úgy dönt, mindent rájuk hagy.
De csak akkor, ha minden feltételének eleget tesznek.
Ebben azért lehet potenciál.


Trailer:The Mindy Project:

Még egy komédia, ebben azonban egy szingli kultuszt megtestesítő nő, Mindy életét követhetjük nyomon, aki nem mellesleg orvos. Szóval lesz itt Szex és New York Grace Klinikával...

Trailer:


The Mob Doctor:
Kórházi dráma, csak hogy megszakítsuk a komikus sorozatot. Igazából hiánypotló a csatornánál. És talán nem csak egy új egészségügyi széria, a sztori szerint némi krimi vonalat is belecsempésztek, hiszen a főszereplő orvost családi szálak kötik a maffiához.
Így éli - talán érdekes - kettős életét.

Trailer:


The Following:
Egy igazán figyelemfelkeltő dráma sorozat, melynek története szerint egy FBI ügynök nyomozásába csöppenünk, aki a Sorozatgyilkosok királya után ered. Ez a gyilkos azon túl, hogy megfoghatatlan, a többi sorozatgyilkossal is tartja a kapcsolatot és irányítja őket.
Realitáshoz sok köze nincsen, de mindenképpen érdekes.

Trailer:

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről