Conan blogja

Gyógyegér Vacsorára

 

A 40 éves szűz két sztárja ismét egy közös produkcióval jelentkezett. A Paul Rudd és Steve Carell neve által fémjelzett film nem mondhatni, hogy befér a mostanában bemutatott vígjátékok sorába, ugyanis a nagyon felkapott szerelmi sztori töménytelen variációja helyett inkább az emberi gyarlóságot veszik pellengérre. Meg kell mondanom elég szórakoztató módon.

Tovább...

5

Féktelen Harag (Drive Angry)

Egyszerűen remek. Mármint az a tény, hogy megint sikerült remekül beleválasztani és egy olyan filmmel eltölteni a délelőttömet, ami hatalmas beharangozásának és mutatós trailerének dacára egy kalap sz@ß$! Maximum az idegeim szabadulnak el, nem pedig a pokol. Persze mutatós meg pörgős mondanák sokan. Ha valakit nem zavar, hogy tulajdonképpen semmiről sem szól és csupán egy közel két órás vérhalmaz, akkor mindenképpen ajánlani tudom.

Tovább...

3

Criminal Minds Suspect Behavior 1x01 - Two Of A Kind

A CSI sikerein felbuzdulva a készítők nekifogtak egy spinoffnak, majd pár év elteltével készült egy újabb. Ugyanezt láthatjuk most is a Criminal Minds – Suspect Behavior esetében is. A különbség annyi, hogy ez esetben biztosra mentek és csak hat év után alkották meg mellékágukat az alkotók. Az eredeti széria stabil érdeklődésnek örvend évek óta az óceán mindkét oldalán. Lássuk mit hoztak ki a kistestvérből!

Tovább...

0

Kaley Cuoco

 

Bizonyára mindenki látta már valahol szerepelni Kaley Cuoco-t (cuoco olaszul szakácsot jelent). Leginkább a nagy népszerűségnek örvendő TBBT (The Big Bang Theory)-ből, ahol a sorozat kezdete óta Penny Quenn-t személyesíti meg. Őt szeretném most bemutatni azoknak, akik esetleg mégsem tudnák, hogy kicsoda ő.

Tovább...

0

Mad Love 1x02 - Friends And Other Obstacles

Mad Love

Múlt hét hétfőn egy újabb Mad Love epizóddal lehettünk gazdagabbak. Ezt nyugodtan ki merem jelenteni, hiszen az első rész erős és színvonalas kezdésének igen magasra tett mércéjét sikerült átugraniuk, ezzel még magasabbra téve a lécet minden hasonló sorozatnak és önmaguknak is.

Tovább...

0

Mr. Sunshine 1x03 - Heather's Sister

Elnézést szeretnék kérni azoktól, akik tűkön ülve várták a legújabb Mr. Sunshine epizód leírását, kritikáját. Az igazat megvallva nem nagyon tudtam rászánni magam, hogy megnézzem. Aki látta az előző két részt és osztotta véleményemet, annak az nem meglepő. Tegnap este elérkezett az idő, megnéztem.

Tovább...

0

83. Oscar-gála 2011

 

Már csak pillanatok vannak hátra a világ legrangosabb filmművészeti díjátadó kezdetéig. A két műsorvezető meglepően mókás kisfilmjével, bemutatójával ezennel meg is kezdődött a 83. Oscar díjátadó gála! Megemlíteném, hogy James Franco (mint azt lentebb írtam, ő az egyik házigazda) jelölve van a legjobb színész kategóriában a 127 Óra című filmben nyújtott alakításáért. Részletesebb információk és az eredmények a Tovább mögött.

Tovább...

0