Superman Reboot

Megérkezett a legújabb hír a Men Of Steel alcímet viselő Superman reboot háza tájáról. Miután bemutatták az új Acélember kilétét (Henry Cavill) és bejelentették az aktuális szuper gonoszt újabb információmorzsát szórtak a rajongók és a gyártási folyamatot figyelők lába elé a projekt vezetői.

Kevin Costner nevével bővült a stáblista. Az általa játszandó karakter kiléte még nem ismert, de ahogyan az lenni szokott, rengeteg spekuláció indult meg filmes körökben. Ezen elméletek legelfogadhatóbb változata, miszerint Jonathan Kent megformálóját tisztelhetjük majd benne. De vannak olyan híresztelések is, melyek Perry White vagy Zod tábornok szerepével ruházzák fel.

Kíváncsiam várom az újabb morzsát jómagam is, hiszen fanatikus képregényrajongóként minden e műfajba tartozó mozi készülését izgatottan követem nyomon. Sajnos fanatizmusomból kifolyólag jó pár, úgymond új szemlélettel, az eredetibe csempészett újítással találkoztam, mely nálam kiverte a biztosítékot. A Kevin Spacey -féle verzió nem próbálkozott újítással talán ez is volt a hibája, ezért lett monoton és egyhangú.

A mostani mozit ezért várom nagyon, hátha felül tudják múlni a nagy elődök munkásságát és nem csak az effektek terén. Hiszen az manapság már nem nagy szó!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről