Sorozatok

Conan Előzetes

Howard klasszikusának remake-je szeptember 1.-én érkezik a magyar mozikba.
Külföldön már augusztus 17.-étől megtekinthető.

0

Született feleségek 7X01 Remember Paul?

Végre hozzánk is megérkezett múlt héten a sorozat hetedik évada. Ebben az első részben (ahogy már megszoktuk) kiderültek újabb sötét titkok, érkezett egy új hölgy, és egy régi ismerős visszatért, Susanék pedig megkezdték új életüket.

Tovább

0

Breakout Kings 1x01 – Pilot

Az amerikai A&E csatorna új üdvöskéje a napokban debütált Breakout Kings, amely valamiképp igyekszik meglovagolni a Prison Break máig töretlen népszerűségét. Magára a sorozatra érdemes is odafigyelni, mert az egész jó elgondolás mellett kiváló karakterek színesítik a történetet, megalapozva a széria könnyedebb, lazább hangulatát. Lényegében minden adott, hogy egy jó erős közepes sorozat szülessen.

Tovább...

0

Gyógyegér Vacsorára

 

A 40 éves szűz két sztárja ismét egy közös produkcióval jelentkezett. A Paul Rudd és Steve Carell neve által fémjelzett film nem mondhatni, hogy befér a mostanában bemutatott vígjátékok sorába, ugyanis a nagyon felkapott szerelmi sztori töménytelen variációja helyett inkább az emberi gyarlóságot veszik pellengérre. Meg kell mondanom elég szórakoztató módon.

Tovább...

5

Stargate Universe 2x11 - Deliverance

 

Hosszú szünet után tért vissza a Stargate Universe, hogy elhozza nekünk az évad és egyben a sorozat utolsó 10 részét. A rajongók új napon köszönthetik kedvencüket, hiszen a SyFy hétfőre pakolta a sorozatot. A tizedik rész nagyon jóra sikeredett, ráadásul olyan cliffhangerrel zárult, amiért érdemes volt várni hónapokat. A folytatás olyan lett, mint a zárás. Nem okozott csalódást.

Tovább...

0

Éjszakai járat(Red Eye)

Ez a 2005-ös Wes Craven film elég méltatlan módon nem túl ismert a filmnézők körében, pedig egy igazán remek thrillerről van szó, amelyben két remek képességű színész mutatja meg a tudását.
Mindezt Craven – a horror/thriller műfaj egyik legnagyobbja – dirigálása mellett, létrehozva így egy feszes, intenzív művet mindenféle szörnyek és természetfeletti jelenségek nélkül.
Ha borzongató dolgokat akarunk, legtöbbször elég maga az ember is…

„Néha a rossz dolgok, jó emberekkel történnek.”

7

Toy Story 3 (2010)

A Toy Story kuriózumnak számított 1995-ben, mert ez volt a legelső olyan animációs film, amelyet teljes mértékben számítógéppel készítettek. Sikere miatt 1999-ben folytatták az életre kelt játékok történetét, 2010-ben pedig a harmadik rész is elkészült. A Toy Sory 3 az animációs filmek történetének eddig legnagyobb bevételét hozta, több mint 1 milliárdos bevételt, eddig. Ez pedig valószínűleg csak nőni fog, hiszen nemrégiben az Oscar gálán a Legjobb Animáció és a Legjobb Betét dal Oscar díját is hazavihette. Kicsit félve ültem le megnézni, nem tudtam mit lehet még kihozni ebből a történetből, de nagyon kellemesen csalódtam. Bevallom, hogy a három rész közül ez a kedvencem!

Tovább

7

Camelot 1x01 - Pilot

 

Nem gondolnám, hogy a sorozatok rajongóinak többsége tűkön ülve várta volna a Camelot piloját. Bevallom őszintén, hogy a premierig azt se tudtam, hogy terveztek ilyen sorozatot. Témáját ítélve mindenki jó eséllyel kitalálhatja, hogy miről is van szó. Ez az egyik oka, hogy halogattam a bevezető rész megnézését, pedig nem kellett volna. Kifejezetten élvezhető kezdést láthattunk.

Tovább...

0