wouhn blogja

Breakout Kings 1x01 – Pilot

Az amerikai A&E csatorna új üdvöskéje a napokban debütált Breakout Kings, amely valamiképp igyekszik meglovagolni a Prison Break máig töretlen népszerűségét. Magára a sorozatra érdemes is odafigyelni, mert az egész jó elgondolás mellett kiváló karakterek színesítik a történetet, megalapozva a széria könnyedebb, lazább hangulatát. Lényegében minden adott, hogy egy jó erős közepes sorozat szülessen.

Tovább...

0

Stargate Universe 2x11 - Deliverance

 

Hosszú szünet után tért vissza a Stargate Universe, hogy elhozza nekünk az évad és egyben a sorozat utolsó 10 részét. A rajongók új napon köszönthetik kedvencüket, hiszen a SyFy hétfőre pakolta a sorozatot. A tizedik rész nagyon jóra sikeredett, ráadásul olyan cliffhangerrel zárult, amiért érdemes volt várni hónapokat. A folytatás olyan lett, mint a zárás. Nem okozott csalódást.

Tovább...

0

Camelot 1x01 - Pilot

 

Nem gondolnám, hogy a sorozatok rajongóinak többsége tűkön ülve várta volna a Camelot piloját. Bevallom őszintén, hogy a premierig azt se tudtam, hogy terveztek ilyen sorozatot. Témáját ítélve mindenki jó eséllyel kitalálhatja, hogy miről is van szó. Ez az egyik oka, hogy halogattam a bevezető rész megnézését, pedig nem kellett volna. Kifejezetten élvezhető kezdést láthattunk.

Tovább...

0

Supernatural 6x16 - And Then There Were None

 

Az előző heti poénkodás után egy egészen más stílusú rész következett, amely nem okozott csalódást. Komolyabb mondanivalójával és sötétebb hangulatával az évad legjobb epizódjait idézte. Apró megtorpanást csak a történet produkált, amely nem lett túl egyedi. Ellenben a közkedvelt vendégszereplők feltűnése enyhített a problémán.

Tovább...

0

sorozatportal.hu

Kedves Felhasználók!

Az oldal ezentúl a http://sorozatportal.hu oldalon is elérhető.

0

Fringe 3x15 - Subject 13

 

Megmondom őszintén, hogy nem tudom hová tenni ezt a részt. Szinte teljességgel feleslegesnek tartom, ráadásul tovább erősítette azt a vonalat, amely kifejezetten nem tetszik a sorozat mostani alakulásában. Visszarepítettek minket a múltba, hogy megtudjuk hogyan ismerkedett meg egymással Peter és Olivia. Kár, hogy az egészet túl erőltetettnek és feleslegesnek éreztem, nem érte el a kívánt hatást.

Tovább...

0

1.000.000

A Sorozatportál elérte a bűvös 1.000.000-os összes látogatottsági számot, amely nélkületek, olvasók nélkül nem jöhetett volna létre. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki minket olvas.

0