Heroes 4x13 - Upon This Rock

A Hősök visszatértek a képernyőre, mégpedig dupla epizóddal. Az első rész beszámolóját a tovább mögött máris olvashatjátok.

Tovább...

Mondhatni egy átlagos epizódot köszönthettünk ezúttal, amely nem hozott semmi váratlant, mégis jól esett a rajongói szívnek.

A szálak kezdenek összeérni,
valamilyen halvány sugarat már lehet látni a távolból, hogy itt bizony valami készül.

A titkolózás még mindig jelen van, nem tudni mire készül Samuel, sem azt, hogy milyen szerepet játszanak ebben a hősök.

Ebben a részben Claire, Hiro, Emma és Samuel történetét görgették tovább.

Claire kicsit kutakodni kezdett a karneválosoknál, amikor véletlenül meglátta, hogy Samuel egy Primatech-es dobozban kotorászik nagy elszántsággal.

Nem is kellett több a szőkeségnek és a saját kezébe vette az irányítást. Általa megtudhattuk, hogy Samuel a közeli völgyben tervez valamit, de ekkor még nem sejthettük, hogy mit.

Az biztos, hogy mivel a Robert Knepper által alakított figura a fejezet fő gonosza, nem sántikálhat semmi jóban. Ennek ellenére annyira jól játssza a szerepét, hogy mindenki hisz neki, még akkor is, ha látszólag semmi értelme az egésznek. Rendkívül jól manipulálja a nagy hősöket.

Hiro sztorija vicces volt, aranyos és kicsit idegesítő is. Pusztán annyi a baj vele, hogy mivel ő elég nagy hatalmú hős, mindig valamit kitalálnak, hogy ne legyen egészséges. Ezúttal úgy fest elment az esze és sületlenségeket hord össze, amelynek van ugyan értelme, de nehéz kibogozni. Lényeg, hogy visszakerült Japánba és Ando segítségével próbálnak megtalálni valakit. Csak halkan mondom, hogy az úriember nagy valószínűséggel Dr. Suresh lesz.

Emma és Samuel
találkozása volt talán az epizód legunalmasabb része. Nem is értem miért van szükség a hölgyre. Ennyit dobna a nézettségen a színésznő személye? Csak mert a karaktere unalmas, felszínes és felesleges. Na mindegy, lényegében csak arra kellett Samuelnek, hogy megtaláljon egy másik embert, aki képes virágokat növeszteni a kopár földbe.

A történet folytatódik tovább, hamarosan jelentkezek a 4x14 beszámolójával.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről