Heroes 4x07 - Strange Attractors

Mélypont és süllyedés.

Akik figyelemmel kísérik az írásaimat, azok nagyjából sejthetik, hogy miért írtam ezeket a szép jelzőket erre a részre.

Fájó szívvel mondom ki, hogy nincs Heroes hangulata ennek a fejezetnek. Mintha olyan kicsi lenne és sötét. Valahogy bezártnak és ellenszenvesnek érzem ezeket az epizódokat.

Tyúklépésben haladunk a nagy büdös semmibe.

Hová? A semmibe? Nem. Tovább...

Folyamatosan erőltetik a hülye, érdektelen, unalmas szereplőket. Ez most sem volt másképp, sőt még inkább.

Clair, Noah, Tracy, Jeremy, Parkman, Sylar, Samuel.

Ők a mai felhozatal. Igazából hozták a szokásosat, Clair sztorija rémesen gyenge volt. Trendi, cuki, férfi szemet kápráztató, de semmi több.
Tracy, Noah és Jeremy vonala átlagosnak tekinthető (ez nem dicséret), nem Heroes színvonal.
Parkman-től és Sylar-től vártam az izgalmat, a pezsgést, erre valami olyat kaptam, ami nagyon nem tetszett.
Samuel továbbra is igyekszik becserkészni a hősöket. Mindig valaki mást. Ezzel nincs is gondom, csak nem tudni, hogy miért, hogyan, kiket? Olyan érzésem van, hogy kellenek neki ezek a bizonyos emberek, mert csak. A rész végén adott némi demonstrációt az erejéből, csak sajnos nem tudtam élvezni a dolgot, mert akkorra már végigszenvedtem ezt a gyötrelmesen gyenge részt.

A történetről a szokásos módon, tényleg csak nagyvonalakban.

Clair. A szőkeséget és leszbi barátnőjét elvitték a diákklubos csajok egy vágóhídra, amolyan beiktatási versenynek néztek elébe. Ott volt még két másik trendi tizenéves, akik szintén versenyeztek. Gyakorlatilag semmi sem történt, a végén megtámadta hőseinket a láthatatlan csaj. Ezáltal lelepleződött és elszaladt. De zsír volt.

A Noah-Tray-Jeremy háromszög vesszőfutását a helyi rendőrség közreműködésével követhettük nyomon. Jeremy-t az előző részben ismerhettük meg. Egy 17 éves fiú, aki egyszerre gyógyító és halálhozó. Megölte szüleit, mert nem volt képes kordában tartani az erejét. Noah és Tracy segített neki kiszabadulni a börtönből. Közben feltűnt Samuel is, aki megkörnyékezte a jégkirálynőt. A srác véletlen megölt még egy embert, ezt követően az egyik zsaru titokban elintézte. Noah és Tracy nem voltak ettől túl boldogok.

Parkman és Sylar továbbra is harcoltak egymással. Matt tettlegesen igyekezett kiverni a fejéből Gabriel-t, aki viszont verbálisan támadott. Mindennek az lett az eredménye, hogy Parkman leitta magát a sárga földig, mert ilyenkor Sylar gyengébb lett, majd eltűnt. A pocakos zsaru azt hitte nyert, azonban elvesztette az uralmat teste felett. Sylar került hatalomra Matt porhüvelye felett. Ez így lehet, hogy jól hangzik leírva, mégis nagyon unalmas volt.

Ennyi. Majd talán legközelebb.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről