Heroes 4x14 - Let It Bleed

Hello cheerleader.

Nem is szaporítom tovább a szót, a tovább mögött következzék a 4x14 beszámolója.

Tovább...

Claire, Peter, Sylar, Samuel, Noah.

Velük találkozhattuk ezúttal.

Tényleg furcsállom, hogy a készítők nem képesek egy Claire nélküli részt összehozni. Nem tudom, nekik nem tűnt fel, hogy nagyjából őt utálják a legtöbben a sorozatban? Jó, ok sokan elnézegetnék őt órákig is, de abban szerintem a legelvakultabb rajongók is egyetértenek, hogy marhára felesleges a sorozatba. Mégis vele reklámozzák, ő a „húzóember”, pedig dehogy.

Na mindegy, csak számomra furcsa.

Claire és Peter egy útra tévedtek, Nathan temetésének apropójából. Egybegyűlt a család, hogy együtt virrasszanak a halott testvérért, fiúért és apáért.
Sajnos várható módon a sztori elment egy teljesen más irányba. Peti lelki bajaival voltunk elfoglalva, amit Klárika igyekezett valamelyest enyhíteni. Az a baj, hogy ez a szál sem hozta a kívánt hatást, csak pazaroltuk a drága időt a nagy semmire.

Sylar újra feltűnt a színen, immáron ép testben ép lélekkel. Minden a régi, talán annyit leszámítva, hogy sorozatgyilkos „hősünk” impotens lett. Nem a legnemesebb szerv mondott csütörtököt, hanem képtelen volt embert ölni. Hát még ilyet. Samuel került volna terítékre, de nem jött össze a buli. Ja, a mini forgószeles jelenet és Sylar szétmorzsolt külseje nagyon állat volt.

Lényegében annyi történt, hogy Sylar is bevette Samuel meséjét és kezdett megtérni a cirkuszosokhoz. Egy tetoválás mutatta, hogy hová kell mennie. Egyenesen a pom-pom lányhoz.

Noah találkozott Edgarral, mivel a férfi megtámadta őt a lakásán. Mr. Benett nem hagyta magát és kiütötte támadóját, majd egy jó unalmasat beszélgettek némi kínzás után. Tulajdonképpen semmi sem történt, mert Edgar begőzölt és elhúzott, Noah pedig ott maradt egy árva nyom nélkül. Szóval ez a szál is adta az érzést rendesen.

Összességében egy visszafogott epizód, amely csak minimálisan vitt minket előre és sajnos olyan történetszálak kerültek előtérbe, amelyre a kutya se kíváncsi.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről