Agents of S.H.I.E.L.D. 1x03 - The Asset

Kezd egyre kiismerhetőbb lenni a sorozat. Nekem leginkább azzal van bajom, hogy a dráma teljes hiányát vélem felfedezni. Annyira szappanbuborék, hogy még akkor se tudnék aggódni egy szereplőért, ha az három darabban feküdne az utca közepén. Ilyen esetekben egy lehetőségük van a készítőknek. Írnak nekünk egy olyan történetet, amely megfelel a Disney által beskatulyázott Marvel világnak, de közben eldobjuk az agyunkat. Nos, nem ez történt.

Elég szomorú, hogy már a harmadik résznél elkezdtek idegesíteni a karakterek ahelyett, hogy kezdeném megkedvelni őket. Jön egy komoly mondat, ami után ellőnek egy gyenge poént. Így megy ez egész végig. Plusz ott vannak az idegtépő akcentusok és felesleges kamu drámázások. Sajnos a karakterek nagyon tipikusak és átlátszóak. Coulson még elmegy, de a többiek tényleg érdektelenek.

A sztori ismét valami más akart lenni, mint eddig. Még nagy csavar is volt benne, ami végül is korrekt lett, de nem tudtam komolyan venni az akciókat. Se a bunyót, se a lövöldözést. Még szép, hogy elpazarolnak 100 golyót, de senki nem sérül meg.

Valószínűleg azzal lehetne a rajongók kedvében járni, ha kaphatnánk egy-két igazi szuperhőst vagy fő gonoszt legalább mutatóba. Az, hogy emlegetik folyton a Bosszúállókat még nem elég, erre jó a The Big Bang Theory is, de legalább azon lehet nevetni.

Nagyon látszik, hogy a fiatalabb korosztályt célozza meg a sorozat. És mindez még jobban kijön, mint a mozifilmek esetében. Tényleg nagyon súlytalan a produkció. Pedig annyi, de annyi potenciál lenne benne.

6
A-fraid képe

Mondtam, hogy limonádé....

Mondtam, hogy limonádé....

wouhn képe

Így jó pár év után már nagyon

Így jó pár év után már nagyon nem limonádé.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről