Vámpírnaplók - 201 - The Return

Helló új évad! Eddig nem túl ütős, de azért érdekes. Van új szereplő, a régiek pedig elkezdtek hullani. Bár hogy ezek mennyire véglegesek, az azért kérdéses. Egy valami biztos: Mystic Falls lakói jobban teszik, ha felkötik az alsónemüt!

tovább>>

Kezdjük ott, ahol az előző évad véget ért. John "összetalálkozott" Katherine-nel a konyhában, és kész csoda, hogy túlélte. Elena felbukkan, hívja a mentőket, és csak azért nem találkozik K-val, mert nyilván a nő nem akarja. Valószínűleg John is ezért maradt életben, nyilván nem vmi piti kis hiba miatt. A korházban Stefan és Elena meglátogatja Johnt, aminek a vége az, hogy Stefan megfenyegeti aput, hogy az tűnjön el a színről, és ezzel lehet, hogy Johnt ki is írhatjuk a soriból. Én mondjuk sajnálnám, mert egy ilyen karakter, akinél nem olyan könnyű eldönteni, hogy akkor ő most gonosz-e vagy sem, jól jöhet bármelyik részben. Ráadásul ő Elena apja is, szóval én visszavárom. Ha eltűnik egyáltalán, mert ez sem teljesen biztos.

Jeremy megitta Anna vérét, és megpróbált öngyilkos lenni, hogy vámpírrá váljon, de amilyen kis ügyetlen, túl kevés bogyót vett be, így a turbó vér "csak" meggyógyította, és nem átváltoztatta. Szegény srác igazi balek fazon, hogy még ez sem jön össze neki, de komolyan. Viszont úgy tűnik, hogy ő és Tyler kezdenek összehaverkodni! A polgármester temetésén (?) már majdnem megtörik a jég, de előkerül egy régen látott nagybácsi, és Jeremy dobbant. A halott polgármester öccse beszél Tylernek a Lockwood családi átokról, és bár túl sokat nem árul el róla, de valami nagyon nem kóser, főleg hogy a vámpírkínzó cucc Tylert meg az apját is kiütötte anno, pedig ők nem is vámpírok. Az én megoldásom a vérfakras fedősztori lenne, de lehet csak túl sok paranormált olvastam mostanában. Mindenesetre ez az egyik legizgalmasabb szál most a sorozatban.

A másik meg persze Elena és a Salvatore fiúk. Katherine próbálja összeugrasztani a triót, és azt kell mondjam, hogy úgy tűnik, sikerül is neki. Damon az, aki a legjobban megszívja, mert Katherine bevallja, mindig is csak Stefant szerette, ráadásul ez után Elena is szinte ugyan ezzel a szöveggel állítja le a próbálkozását, amitől kicsit bekattan a fickó, és eltöri Jeremy nyakát. Ez nem kifejezetten az a mód, amivel egy nőt meg lehet hódítani. Katherine sztem Stefant sem szerette, csak tudja, hogy Damont ezzel tudja felhúzni, ami be is válik neki, hiszen Elena és Damon is teljesen kiborul. Katherine hivatalosan is megindítja a játékot, amikor a baleset után kórházban lábadozó  Damon vérrel feltuningolt Caroline-t megfojtja. Jövő héten pedig kezdődhet a Brand new world!

Az epizód screenshotja:

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről