Dexter 6x10 - Ricochet Rabbit

A kiválóan megkomponált előző rész után a mostani feladata volt, hogy hasonlóképpen vigye tovább a történetet. A lendületre továbbra sem lehet panasz, de a meglepetések már fogyóban vannak. Valószínűleg a tényleges izgalmakat az évad végére tartogatják a készítők, ami nemsokára el is érkezik. Ezen kívül már csak két rész maradt.

Travis kimutatta foga fehérjét. Valójában semmivel sem jobb ember, mint Dexter, sőt. Az ő sötét utazója végig a felszínen volt, már a kezdetektől átvéve az irányítást a férfi felett. Mint kiderült Travis elég instabil személyiség mentálisan. Még a saját szülei halála is a lelkén szárad. A lappangó szörnyeteg most öntudatára ébredt és minden erejével azon ügyködik, hogy befejezze Isten tervét.

A vallás egy nagyon kényes témakör minden beszélgetésben. A készítők is csak érintették a szezon során, nem akartak annyira belemenni, hogy az már fájjon bárkinek is. Ellenben a vallási fanatikusok helyet kaphatnak a történetben. Egy fiatalabb párocskára esett Travis mester választása, akiket befogadott, hogy segítsenek végső célja elérésében.

Közben Dexter sikeresen kikövetkeztette Travis következő lépését. A fiatal apuka minden idejét felemészti ez az ügy. Egyértelműen beteges az ő viselkedése is. Magának akarja az Ítéletnap gyilkost, ő akar lenni az, aki igazságot szolgáltat.

Debra hadnagynak meggyűlik a baja a korrupcióval. A fiatal nyomozónak rá kell jönnie, hogy ebben a világban a nagyobb hal mindig megeszi a kisebbet. Ezúttal a halott prostitól jut el saját főnökéhez, aki jelen volt a nő túladagolásakor. Kérdés, hogy Deb mit fog tenni?

Az igazi izgalmakat ismét a végére tartogatták a készítők. A következő élőkép aktív részesei lehetnek a Miami rendőrség tagjai, hiszen travis ott kívánja aktiválni a mérges gázzal teli flakonját.

Összességében egy jó tempójú részt láthattunk, ami kevésbé volt meglepő, de remekül illeszkedett a felfokozott iramú történetbe.

0

Abszolút Mikulásos!!! XDDDDD

Abszolút Mikulásos!!! XDDDDD

" 'cause this is how we roll..."

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről