Breakout Kings 2x01 - An Unjust Death

One king will fall.

Ezzel a felirattal reklámozták a sorozat második évadját. Aki tud angolul jól tudja, hogy mit jelent ez. Valaki meg fog halni a bandából. A kérdés az volt, hogy a készítők komolyan gondolják-e mindezt vagy csupán reklámfogás az egész. A közepesen, de nagyjából egységes színvonalon teljesítő első szezon után végre megérkezett a második, ahol minden kérdésre választ kapunk.

A magyar felirat készül, hamarosan elérhető lesz.

Igazi szezonnyitó hangulatot varázsoltak nekünk az alkotók. Minden a szokásos módon indult. Adott egy elítélt fegyenc, ráadásul a rosszabbik fajtából, akinek eszébe ötlött, hogy milyen frankó lenne megszökni. Kapott is az alkalmon és meglépett a börtönből. Hőseink egyből loholtak is utána. A férfi Damien Fontleroy. Barátkozzunk meg a nevével, mert hallani fogjuk még párszor. Az eset pikantériája, hogy a célszemélynek személyes kapcsolata van Lloyd barátunkkal. Maradjunk annyiban, hogy kettejük viszonya nem felhőtlen.

Eközben Charlie érdekes ajánlatot kap. Előléptetésre számíthat, távol a terepmunkától és még távolabb az egységtől. Tudjuk ugye, hogy a színes bőrű marsallnak nincs rendben a szíve. Logikus döntés lenne a váltás, ám ő mégis vacillál.

Kissé feszültté válik a hangulat az egységen belül. A fegyencek hamar tudomást szereznek Charlie esetleges távozásáról, ami nagyon nem tetszik nekik. De az ügyön dolgozni kell, nem lankadhat a figyelmük.

Miután Damien kiszagolja, hogy Lloyd is a banda tagja, akik vadásznak rá elkezd üzengetni a dokinak. Kettejük páros tánca külön kiemelendő. Ahogy haladunk előre a történetben hőseink nyomra akadnak. Kihasználják, hogy egy tíz éve elítélt ember aligha tudja mi az a Gps. Kifejezetten ötletes megoldás volt ez.

A fináléban megtörténik a fent említett mondat. Charlie húzza a legrövidebbet, Damien végez vele és meglép. Mire a többiek odaérnek már nincs mit tenni, rövid drámázás után Charlie a mennybe távozik.

Érdekes és egyben merész írói döntés volt ez. Bár nem tudom, hogy Laz Alonso akart-e kiszállni a sorozatból vagy a készítők rakták ki, mégis adott egyfajta új lendületet a sorozatnak. Habár kifejezetten kedveltem a karakterét, most lehetőség nyílik a vérfrissítésre. Plusz vegyük hozzá azt is, hogy főszálat kapott a sorozat azzal, hogy Damien szabadon kószál. Ha ügyesen csavargatják a szálakat egészen érdekes évadra van kilátás.

0

Üdv! Rengeteg sorozatot

Üdv!

Rengeteg sorozatot nézek, és sose szoktam sűrgetni a feliratkészítőket, de most lenne egy olyan kérdésem, hogy a részek kijövetele után, mennyi idő mulva lesznek kész a feliratok? AZ első évadnál nem tudom, hogy voltak kész, mert azt nyár végén néztem, szal ott nem kelett várni a feliratokra, ezt mg most folyamatosan nézném majd! Szal nem azért hogy sürgetnélek titeket, tudok vűárni, csak kíváncsi lnnék erre, hogy részenként kb mennyit kell majd várni! Előre is köszi a választ, és a fordítást is, az 1. évad minőségi munka volt tőletek!

A-fraid képe

Igyekszem olyan gyorsan

Igyekszem olyan gyorsan elkészülni, amilyen gyorsan csak lehet. Sajnos sok minden befolyásolja mennyi időm van a fordításokra. Azért próbálom úgy csinálni, hogy a következő rész előtt legyen felirat.
Lehetőleg hétvégére, de meglátjuk mennyi időm lesz. Most csak annyi biztos, hogy az első epizód készen van. :D

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről