Breakout Kings 1x05 - Queen of Hearts

Úgy gondolom, hogy ez a rész az első nagyobb mélypont a sorozat életében. Bár ez is fura, mert nem arról van szó, hogy összecsapott vagy nézhetetlen történettel rukkoltak volna elő a készítők, egyszerűen nem tudták hozni az utóbbi két rész színvonalát. Persze ez is szubjektív, valakinek biztos ez az epizód jön be.

Én sajnos nem voltam felhőtlenül elégedett, mert elég laposnak, szegényesnek és átlagosnak éreztem a sztorit. Elmaradtak a briliáns párbeszédek, az ötletes talányok. Csak haladtunk előre és kész.

Legalább láthattuk Shea-t picit akciózni. A gengszter nigga megmutatta, hogy mire is képes, de ez is csak a záró képsorokban következett be. A főszálon kívül ismét Lloyd szolgált nekünk némi izgalommal, de teljesen máshogy, mint eddig.

Az ő karakterét eléggé lenullázták. Szegény csóka teljesen kétségbe volt esve, hogy miként kapar össze 800 dollárt egy tartozás miatt. Mindenre összpontosított, csak a munkára nem. Ebből a szituációból kisülhettek volna érdekes jelenetek, vicces párbeszédek, de ezek is elmaradtak vagy nem szóltak akkorát.

Maga az aktuális szökevény se váltotta meg a világot. Egy irányítás mániás nő megspékelve némi narcizmussal, aki a fiát akarja visszakapni, miközben ujjai köré csavarja a férfiakat, de ha már nem kellenek, végez velük.

Ez a pár sor mindent elárul arról, hogy milyen elvetemült gazemberrel is nézünk szemben. A legnagyobb baj, hogy nem volt semmi extra a kézre kerítésében. Megszökött, nyomoztak, elkapták.

Itt is a történet vége kavarta meg kissé az állóvizet, amikor bebizonyosodott, hogy Lloyd számíthat Ericara és Shea-re a bajban. Ők ketten szépen lerendezték a 800 dolláros pasast.

Összességében egy kissé szürke és kevésbé lendületes folytatás következett, amelyben minden kicsit gyengébb volt az átlagnál.

0
A-fraid képe

Az ötödik epizód óta

Az ötödik epizód óta észrevehető a színvonal csökkenés - bár még így is jók a részek - más apró érdekességekkel igyekeznek javítani a szérián.
Kapcsolatok, háttértörténetek, stb.

Kedves Fordítók! Szeretném

Kedves Fordítók!

Szeretném megkrédezni több felirat nem lesz a sorozathoz?

Üdv.

A-fraid képe

Dehogy nem lesz! A hetedik

Dehogy nem lesz! A hetedik részig készen vagyunk. A nyolcadik kb. féltávon, és már a kilencedik is el van kezdve.
Türelem, igyekszünk, ahogy időnk engedi.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről