Supernatural 10x08 - Hibbing 911

Ha valaki megnézi ezen epizód karaktereit, döbbenten láthatja, hogy rengeteg „shreiff” előtagú szereplővel találkozhat. Mindez nem a véletlen műve, egy rendőröknek tartott hétvégi csoport kerül terítékre szörnyekkel, gyilkossággal, régi arcokkal és persze a tesókkal. Teljesen random rész, semmi utalással a mostanában aktuális történésekre. Ha valaki úgy van vele, kihagyható, nem veszít sokat.

Donna és Jody tűntek fel, mint visszatérők a dicső múltból. Ha valaki nem emlékezne névről az első hölgyikére, az nem a véletlen műve. Pont ennyire volt fajsúlyos szereplő korábban.

Jody Mills azért egy kicsit más tészta. Őt ismerjük, szeretjük vagy nem szeretjük, de legalább visszatér néhanapján. Amúgy is elég kevés hasonló karakter van, ráadásul a seriff a gyengébben közül való.

Sam és Dean kissé háttérbe szorultak most is, teret adva másoknak. Ez nem sült el valami fényesen, idegesítőnek találtam sokszor a túl sok játékidejüket. A poénok ezúttal jócskán elmaradtak, nem ültek annyira, mint szoktak. Nem csoda, hiszen elég kevesen tudnak meghatározók lenni a főszereplőkön kívül.

Maga a történet sem volt egy nagy durranás, hasonlókat már elég sokszor láthattunk, akár egy random generátorral is meg lehetett volna írni ezt a részt. A cselekmény nem haladt előre semennyit sem, sőt az évadnak eddig túl sok mondanivalója nincs. Ami érdekes volt, azon már túl vagyunk, nagyon örülnék valami rendes iránynak lassan.

Szóval semmi extra, teljesen kihagyható átlagos epizód, ami szép és jó, de már egy kicsit unjuk, kérem szépen.

5

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről