Dexter 7x07 - Chemistry

A legutóbbi epizód elmaradt a várakozásokról, túl sok időt fordítottak egy mellékesnek tűnő, de szépen kibontakozó szálra. Most is ezen a vonalon haladtunk tovább, ami egy jobb rész eredményezett, de csak azért, mert igazi nagy ellentétekre van kilátás. Mondjuk ez pontosan jellemző a készítőkre, behoznak egy új arcot, próbálják nagyon fontos karakternek beállítani, aztán a nagy fináléban kicsinálják és tá-dá megvan a dráma.

Hannah McKey fontos láncszemmé vált, egyidejűleg szálkává egyesek szemében. Most is a gyönyörű szőke köré épült a sztori, de legalább a többiek is szóhoz jutottak.

Az író, Mr. Price mindig a legjobbkor bukkan fel. Dexter és Hannah nem mindennapi estéje után nem szerencsés egy ilyen fickóba botlani. Elég kellemetlen, hogy meglátta a furcsa párocskát, rögtön összeállt neki a kép. Nem maradt más hátra, mint likvidálni a csókát. Csak éppen Dexternek és Hannahnak más elképzelései vannak egy kvázi ártatlan ember közömbösítéséről.

Eközben Quinn nyomozónak hála Isaak kijutott a sittről és máris belevetette magát a munkába. Az első számú és egyetlen célpontja Dexter Morgan. A két férfi pár perces együtt étkezése volt a legjobb az egész epizódban. Sajnos ez sok mindent elárul.

Ezek a fondorlatos Hannah-jelenetek nekem nem fekszenek túlzottan, valahogy sokkal több mindent ki lehetne hozni az évadból a szöszi csaj nélkül is. De legalább eljutottunk oda, hogy Price halála után Debra minden porcikája gyűlöli a csajt és még attól sem riad vissza, hogy Dexterrel intéztesse el. Nyilván címszereplőnk kivételesen nincs oda az ötletért.

Több Iaask-Dexter jelenetet, akciót szeretnék látni és kevesebb Hannah McKeyt a folytatásban.

Összességében egy jobb részt láthattunk, mint a múltkori, de mégsem közelíti meg az évad legelején tapasztalt hangulatot.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről