Válasz a hozzászólásra

The Walking Dead 5x07 - Crossed

Kissé eltérve a mostanában megszokottól, nem csak egy kis csapat útját követhettük figyelemmel, hanem minden főbb karakter és csoport kapott némi játékidőt. Nekem jobban bejött ez a formula mint az, amikor hosszú hetekre nélkülöznek emberkéket. Mindenhol történt valami izgalom, ami miatt várhatjuk a folytatást. Ne feledjétek, hogy a következő rész lesz ebben a naptári évben az utolsó. Folytatás majd a téli szünet után.

Nekem alapvetően nem volt gondom a látottakkal. A fő eseménysor Rickék mentőakciója Carol és Beth irányába. Kissé furcsa nekem, hogy végül ezek az emberkék lettek a szezon első felének a gonoszai. Kissé jelentéktelennek tűnő banda ez. Ráadásul vissza Atlantába? Nem szokás ilyet csinálni.

Carl, Michonne és a mindig izzadó pap bácsi jelenetei izgalom terén nem verdesték a plafont. De legalább jól összezavartak minket a készítők a pap viselkedését látni. Mi a fene üthetett belé?

A buszos, vagyis mostanra inkább tűzoltókocsis bagázs is megkapta a maga játékidejét. Túl sok értékelhető megmozdulásuk nem volt, prédikáltak a nagy semmiről, mint általában. De legalább megtudhattunk egy-két újdonságot Rositaról, aki eddig nem ékes szólásával tűnt ki. A nagy kérdés, hogy Eugene-nal mi lett? Tényleg bezombult vagy csak a készítők akarnak megint átverni minket?

Rickék haditerve és annak megvalósítása jól sikerült, nem voltak felesleges jelenetek, tették szépen a dolgukat. Még mindig érdekes látni, hogy ebben a sorozatban nem a jól öltözött és tiszta banda a jó, hanem a koszos, mocskos, büdös főszereplőink.

Sasha viszont IQ-ért kiált, idegesítően idióta volt szinte végig. Nem csodálnám, ha egyesek pont miatta dobnák fel a pacskert.

7

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről