Hawaii Five-0 1x03 - Malama Ka Aina

Azt hiszem a Hawaii Five-0 rajongók hosszú életútra számíthatnak, legalábbis ami kedvencüket illeti. A sorozat elég jól teljesít, a színvonal és a nézettség is korrekt, jelen pillanatban úgy tűnik zsebben a második évad. Egyszerű nézői szemmel elmondható, hogy nagyon kellemes benyomást kelt, kicsit könnyedebb hangvételű, remek kikapcsolódást nyújt. A harmadik rész sem adta alább. Ne várjunk észveszejtő sztorit vagy óriási rejtélyeket, csak a tiszta szórakoztatást, ami nagyon jól illik az egész környezethez.

Tovább...

Én magam jobban kedvelem a komolyabb hangvételű sorozatokat, ahol évadokon átívelő szálakat kell kibogozni, ezért is tartottam attól, hogy nem fog tetszeni a Hawaii Five-0. Szerencsére nem lett igazam, mert a sorozat szórakoztatási faktora igen magas, ezáltal képes odapréselni a tévé elé.

Érzésre leginkább a Leverage-hez tudnám hasonlítani, hiszen nem kell mindent annyira komolyan venni. A poénok, a karakterek civódásai megtemetik az alaphangulatot. Furcsa, de soha nem fordul ez a dolog az ellenkezőjére, nem találom ezeket a mini nézeteltéréseket erőltetettnek vagy idegesítőnek. A Leverage-ben egyszer-kétszer előfordult ilyen, itt azonban soha. Ezt mindenképpen a színészek kiváló teljesítményéhez írnám.

Továbbra is állítom, hogy a két főszereplő kiválasztásakor remek munkát végeztek a szakemberek. Ez a két figura annyira jól hozza a különböző világszemléletű zsarut, hogy öröm nézni őket.

A mostani részben egy bandaháború kellős közepébe csöppentek bele hőseink, teljesen véletlenül. Kicsit aggódtam a témaválasztás okán, mert engem annyira nem köt le ez a sztorivonal, nem lett belőle gond. Nem vártam hatalmas, rejtélyekkel és fordulatokkal teletűzdelt történetet. Igazán nincs is rá szükség. El kell fogadni, hogy nem ez a sorozat erőssége, hanem a remek hangulat továbbítása a néző irányába. Ki tudok békülni ezzel a hiányossággal, mert amit jól csinál a széria, azt tényleg kiválóan csinálja.

Már nem kell sokat aludniuk a magyar nézőknek sem, hogy élvezhessék az újabbnál újabb kalandokat a TV2 képernyőjén. Kíváncsi vagyok a szinkronos verzióra, várom szeretettel.

Összességében egy tipikus HF-0 epizódot láthattunk, amely remek kikapcsolódást nyújtott. Ha nem agyalunk rajta, csak élvezzük, akkor képes nagyon magával ragadni.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről