The Walking Dead 4x08 - Too Far Gone

A The Walking Dead téli álomra hajtja a fejét. Legközelebb februárban találkozhatunk új részekkel. Ahogy az lenni szokott féltávnál elénk tálalnak a készítők valami igazán pompásat, amit aztán emészthetünk a tél végiig. Nos, ez most sem lett másképp. Egy elég kemény epizóddal búcsuzott a sorozat a 2013-es évtől.

Érdekes, hogy az itt bekövetkezett eseményeket fél évvel korábban kellett volna megmutatni nekünk. Az előző szezon fináléja valami ilyesmi lehetett volna. Szerintem a rajongók sem lázadoztak volna és nem kapott volna a sorozat negatív kritikákat a befejezés miatt.

A két fél közötti totális háború bekövetkezett. Nekem nagyon bejött az egész, teljesen hihető és összeszedett volt, pont olyan kicsengéssel, amilyenre számítottam.

Az ember döntő többsége életében nem vett még részt háborúban, tűzharcban, ostromban. Az szép és jó, hogy az okosok elképzelik, hogya milyen lesz a támadás, mit csinálnak a célállomáson, hogyan védik meg magukat, stb. A konkrét történések pedig egyáltalán nem úgy zajlanak, ahogy megtervezték. Valami ilyesmit éreztem itt is. Kisemberek nagy puskával, gyors és pusztító vérengzés, aminek nem lesz győztese. Zseniálisan életszerű volt.

Az eseményeknek valódi súlyuk volt, meghatározó szereplők lelték halálukat és soha nem látjuk őket többé.

Maga az atmoszféra, a rettegés, a porfelhő, az ostrom mind nagyon jók voltak. Teljesen bele tudtam élni magam, elhittem a főszereplők félelmét, drukkoltam nekik.

És ami talán a legfontosabb, hogy maximálisan kíváncsi vagyok a folytatásra. Végre a börtönnek annyi, mihez kezdenek most hőseink? Egyáltalán megtalálják egymást valaha? Lehetne már február.

9

SziaTeljes mértékben

Szia
Teljes mértékben egyetértek Veled,ugyanaz van velem is,ahogyan azt leírtad.
Féltem,sírtam,izgultam,drukkoltam,stb.
Eddig ilyen jó sorozatot soha nem láttam,és énis nagyon,nagyon várom már a februárt :)

 

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről