The Walking Dead 4x10 - Inmates

Vannak sorozatok, amelyeket egész nap el tudna nézni az ember. Nálam a The Walking Dead tipikusan ilyen. Nincsenek csillagokat verdeső dialógusok, elég sokszor ismétlik magukat az események, de az atmoszféra annyira magával tud ragadni, hogy csak várom az újabb felfedezéseket, az újabb történéseket. A mostani rész is hozta az elvárt színvonalat, jobb volt a múlthetinél.

Biztos sokan tudják, hogy a magyar premier is megvolt a FOX-on. Végre elért hozzánk Amerika egyik kedvence. Sokat kellett várni, de ahogy a mondás tartja jobb későn, mint soha.

A legutóbbi részbe talán ott lehet a legjobban belekötni, hogy egy több hónapos szünet után nem ilyen visszatérésre számít senki. Túl lassú volt, felületes és önismétlő. Egészen mást lehetett volna a leányzó fekvése, ha megcserélik a két részt. Mert semmi összefüggés nem volt közöttük, de remekül kiegészítik egymást.

A mostani etap során a banda másik felének kálváriáját követhettük nyomon. Több szálon futott a cselekmény, mivel kis csoportokra szóródtak szét hőseink. A poén, hogy nem feltétlenül időrendi sorrendben mutatták a történéseket, ami külön megspékelte a látottakat.

Talán azegyik legfontosabb kérdésre is választ kaptunk, miszerint Judith „little-ass-kicker” Grimes él és virul Tyreese-ék gondozásában. Sőt ha már itt tartunk még egy jó hír: Carol visszatért. Mondjuk nem volt semmi az a másodperc, amikor nem tudta eldönteni, hogy Ty szét akarja verni a fejét vagy megölelni.

A komplett résznek nagyon jó volt a hangulata. Nem okozott gondot a több szálon futó történet, mindenki kapott elég időt. Sőt így legalább az egyes jelenetek igazán pörögtek, akciódúsak voltak.

Összességében egy elég erős folytatást kaptunk, amelyben Rick, Carl és Micohonne-on kívül mindenki helyet kapott. Remélem az egymásra találás nem húzódik sokáig és lesz valami célja is az évadnak.

8

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről