Parenthoood - Pilot (1x01)

 

Nem tudom, hogy itt a blogban írt-e már valaki erről a sorozatról, így most írok a pilot-ról, és ha minden jól megy, akkor a többi részről is.
Ez a sorozat egy 2010-es újonc, az NBC- csatornától. Családi dráma. Talán. (premier: 2010.márc.02.)

Tovább...

A sorozat főszereplői a Braverman család tagjai. A szülők: Zeek és Camille Braverman (Craig T. Nelson - Bonnie Bedelia), legidősebb fiuk: Adam (Peter Krause), aki feleségével,és két gyermekével él. A második gyermekük Sarah (Lauren Graham) , évekkel ezelőtt elvált férjétől, és két gyerekével most költözött vissza a szüleihez, hogy egyenesbe tudjanak jönni. A második legidősebb fiú Crosby (Dax Shepard), örök agglegény, fél az elkötelezettségtől, ám kiderül, hogy van egy fia, aki miatt áldozatokat kell hoznia. És végül, de nem utolsó sorban,a legkisebb lány, Julia (Erika Christensen), sikeres ügyvédnő, szinte mindig dolgozik, így a férje van otthon 5 éves kislányukkal.

A történet középpontjában természetesen a mindennapi szülő-gyerek konfliktus van, szinte minden témát felkarol. A lázadó kamaszoktól kezdve a, a féltékenységen át, a testvéri szeretetig, mindenki megatálhatja a neki megfelelőt.

A sok rossz kirtika ellenére én belekezdtem, és ami azt illeti tetszett, bár nem egy izgalmakkal túlfűtott sorozat, mégis nagyon mindennapi, könnyű vele azonosulni. Mindemellett arra is kíváncsi voltam,hogy Lauren Graham mennyire tud elszakadni a Gilmore Girls Lorelai-ától. Azt hiszem, egészen jól sikerült neki. : ) Keményen küzd a gyerekeivel, a megélhetési problémákkal.. Nem éppen egy tökéletes élet az övé.
A legjobban mégis az tetszik talán a sorozatban, hogy a sok veszekedés és nézeteltérés ellenére, nagyon összetartó család, akik mindig számíthatnak egymás segítségére.
Jó hír (én legalábbis örültem neki), hogy a csatorna 2010.ápr.20-án berendelte a második évadot. : )

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről