Dexter 5x08 - Take It!

Most már sínen van a sorozat, tényleg beindultak az események és szépen lassan elérkezünk az évad tetőpontjához. Talán egy picivel jobban kihasználhatták volna a kezdeti részeket arra, hogy felkeltsék a figyelmet, de valahogy még sincs okunk panaszra. Véleményem szerint ez a szezon gyengébb az előzőnél, de még mindig nagyon erős és nézős. A tovább mögött megtudhatjuk mire alapozom ezt.

Tovább...

Lumen és Dexter elég jó párost alkotnak. Az előző évadokban már láthattunk hasonló kezdeményezéseket, de most valahogy elszántabbnak érzem az alkotókat. Nem azt mondom, hogy a szőke hölgyike karaktere tuti ott lesz a következő szezonban, de elég jól belesimul a történetbe, hogy továbbra is látni akarjam.

Maga a történet is jó irányba halad, mármint Dexter oldalán. A Jordan Chase és barátai ellen tervezett leszámolás érdekes eseményeket idézett elő, nem beszélve arról, hogy a fiatal apuka és újdonsült legjobb barátja elég nagy bajba fognak keveredni a szimatolgató ex-zsaru miatt.

A történet többi szálával már nem vagyok ennyire megelégedve. Debra és a többiek szinte teljesen üressé és érdektelenné váltak. Próbálják őket belecsalogatni valamiféle fordulatos sztoriba, de be kell látnunk, hogy szinte csak Dexter karakterére épül ez az évad és egyben a sorozat. Ez persze nem zárja ki, hogy a mellékszereplőket is el tudják helyezni valahogy, de ez eddig nem történt meg.

Quinn még mindig erős személy, akire szüksége van a sorozatnak, de a jelen állás szerint az összes többi mehetne a levesbe. Talán ha nem húznák annyira szét a történetszálakat, akkor a nyomozók is ütősebb mozzanatokban részesülhetnének, úgy, mint a második évadban.

Reméljük tartogat még számunkra meglepetéseket az évad, szeretném végre azt látni, hogy Dexter papa nem tud valamit megoldani és kicsit izzadnia kell, hogy ne kerüljön villamosszékbe.

Összességében egy erős és hangulatos folytatás, amelynek fő történetszála tetszett igazán, a többi szereplő gyakorlatilag elhanyagolható.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről