Castle 1X04 Szex, zsarolás, politika

Hulla a szőnyegbe csavarva. Ezek a képsorok nyitják az epizódot. Legalább annyi izgalom várható, mint az előző részben! Higgyétek el nekem!


Castle (Nathan Fillion) könyve ma jelenik meg. De rutinos íróként ez már nem annyira foglalkoztatja. Vagy mégis?

Castle és Beckett (Stana Katic) kivonulnak a helyszínre. A csapat többi tagja már a helyszínen, van vagyis ott ahol megtalálták a szőnyeget, mert egy házaspár hazavitte. Mikor kitekerték, látták meg a hullát. Ebből én levontam a tanulságot! Soha ne vigyél haza szőnyeget a kukából!


De visszatérve a sztorira! Castle azonosítja a holttestet. Képviselő, már kétszer indult a választásokon. Most is kampányszezon van. Beckették kimennek az áldozat feleségéhez. Aztán ellátogatnak a stábhoz, beszélnek a kampányfőnökkel, aki utoljára beszélt vele. Castle és Beckett folytatják a civakodást, ahogy azt már megszoktuk az előző részekben. Mindenen hajba kapnak. Nagyon viccesek!

Eközben Castle anyja is akcióba lép! Rejtőzködik egy könyvesboltban és lesi, hogy megveszi-e valaki a fia új könyvét! Félelmetes a nő! Imádom! Bár lehet csak azért, mert nem az én anyukám. Megtalálja, hogy miért nem veszik a könyvet, egy negatív kritikát. A maminak új terve van!

Miközben Beckett kihallgatja a gyanúsítottat, Castle megint alakít, mondjuk, hogy beég egy kicsit...Ismét megtudjuk, milyen csúnya dolgok történnek a politikában pl. magánnyomozók fogadása, zsarolás stb. Kiderül, hogy az áldozatnak volt egy titkos viszonya. Felkeresik a magánnyomozót. Castle egyéni akcióba lép és egy ajándékkal is meglepi a csapatot!

Cate és Becket beszélnek a szeretővel. A nyomozás tovább folyik, kezd összeállni a kép. De vajon ki lehetett az? Mert a gyanúsítottak száma növekszik. Persze végül pontot tesznek az ügy végére.
Az epizód vége vicces. Castle író-olvasó találkozón vesz részt, Éppen felolvas, amikor megérkezik Becket. De ő egy kicsit... más, mint szokott. Martha és Alexis végre megismerkednek Beckettel.
0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről