Supernatural 5x08 - Changing Channels

Viccnek indult, de komolyra fordult.

Volt már ilyen, csak éppen fordítva. A rész elején, pontosabban úgy a negyedénél azt gondoltam, hogy ebből nem lesz semmi. Nem lett teljesen így, fontos dolgokat tudtunk meg.

Hiányoznak a véresen komoly, drámai epizódok mostanság. Talán jót tenne, ha beszúrnának egyet. Talán a jövőhéten, bár a következő címe nem ezt sugallja.

Arról azonban biztos információim vannak, hogy a mostani cím mire utal, amit készségesen elmesélek a tovább mögött.

Tovább...

Az alapötlet nem volt rossz, miszerint hőseinket belekényszerítik – akaratuk ellenére – több más sorozatba. Merész húzás. Kis kivételtől eltekintve nem is sikerült túl jól.

Az történt, hogy hőseink összefutottak a Trükkössel. A Supernatural kedvelők biztos tudják kire gondolok. Ez az isteni képességekkel rendelkező bajkeverő belevarázsolta őket a tévébe, hogy bizonyítsanak.

Grace Klinika (legalábbis szerintem), CSI Miami, Knight Rider, stb. Ezek a műsorok kacsintottak vissza.

Mint mondottam, az ötlet jó, csak valahogy nem jött át annyira. Jobb, népszerűbb és több sorozatot is választhattak volna. Pl.: ha már a Supernatural és a Smallville is a The CW csatornán üzemel, akkor akár össze tudnának hozni egy crossovert. Na azt megnézném.

Szóval bohóckodtak a Winchester fivérek, végül sikerült elkapniuk a Trükköst. Nem fogjátok ki találni ki ő valójában. Gábriel arkangyal. Aha.

Nekem kicsit sántít a dolog.

Látszik, hogy ezt a húzást most találták ki, nem volt eleve megírva a sorozatba kezdettől fogva. Gábriel, az egyik legerősebb angyal miért öldökölné az embereket hobbiból? Ennek semmi értelme.  Na mindegy, lehet, hogy ez csak az én hülyeségem. Szemet tudok hunyni efölött, bár kicsit érdekes.

Trükkös Gábriel angyal uraságot megpróbálták a saját oldalukra állítani, nem sok sikerrel. Egész biztos fogunk még találkozni vele, sőt igen valószínűnek tartom, hogy segíteni fog Sam-nek és Dean-nek.

Így a beszámolóm vége felé muszáj megemlítenem, hogy Dr. Szexi szerepében Steve Bacic-et láthattuk, akit az Andromeda rajongók (köztük én is) jól ismerhetnek, mint Telemachus Rade. Ez a derék ember nem sokat változott külsőre.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről