Private Practice 04x01 Take Two

Sajnos nem sikerült még befejeznem a harmadik évad összefoglalóját, de mivel itt az új évad premierje, ezért most kénytelen vagyok egy kicsit ugrani az időben, és a harmadik évadot átugorva, beszámolok az új részekről.

Azt kell mondanom, hogy ez a rész felülmúlta a várakozásaimat, és örülök, hogy ilyen jól sikerült. De nekem igencsak úgy tűnik, hogy erre az évkezdésre minden sorozatkészítő nagyon összeszedte magát, hiszen szinte kivétel nélkül jól sikerültek a nyitó-epizódok.

Tovább...

Be kell, hogy valljam, egy kicsit féltem ettől a résztől, hiszen az előző évad fináléja igencsak szomorúra sikerült, mivel a csapat elvesztette az egyik oszlopos tagját, Dell-t, egy autóbalesetben. Én személy szerint nagyon sajnáltam, és jól meg is sirattam, amikor kiderült, hogy mi történt. De azért egy kis öröm is volt az ürömben, hiszen Maya-nak megszületett a kislánya.  Így ért véget a harmadik évad.

Az új epizód legeslegelején a társaság Dell sírjánál találkozik. Mivel túl sok a rossz hír és a hangulat sem túl vidám, ezért Violet úgy dönt, hogy bejelenti, összeházasodnak Pete-tel, méghozzá egy hét múlva. Persze mindenki kételkedik, hogy ez jó megoldás-e, hiszen Violet épphogy túltette magát ’vagdosós’ traumán, ráadásul nincsenek is együtt túl régóta. De látszólag Violet elég biztos a dolgában.

Mindeközben Naomi-hoz segítségül fordul egy házaspár, akik gyermeket szeretnének, ám kiderül, hogy már volt egy kisfiuk, akit elvesztettek, mert gondatlanságból benthagyta az édesapja a kocsiban, és a kisfiú megfulladt. Naomi Addison-hoz fordul segítségért, aki nem lelkesedik az ötletért, mivel ő volt a sebész, aki megpróbálta megmenteni annak a kisfiúnak az életét. Ám a szülők hajthatatlanok, az új babában látják a boldogságukat és biztosak abban, hogy ez nem történhet meg mégegyszer.

Eközben Charlotte egy veseátültetésre váró betegét meggyőzi arról, hogy jó esélye van a gyógyulásra, ha a testvérének a veséjét kapja meg. A férfi eleinte tiltakozik, ám végül behívja a testvérét, akiről kiderül, hogy nem igazán tudja felfogni, hogy mi is történik körülötte, és Charlotte fél, hogy a testvér nem igazán fogja fel tettének súlyát. Ám végül mégis beleegyezik, mivel mindenképpen meg akarja menteni a testvérét.

Furcsamód ebben a részben nem volt akkora szerepe Addison-nak, ami nekem egy kicsit hiányzott. Természetesen végül az esküvő sem maradhatott el. Violetnek az utolsó pillanatban kétségei támadnak, és visszafordul az oltárhoz vezető útról, ám azt már nem árulom el, hogy mi is lesz a kimenetel, mert akkor már túl spoilerezném az írásomat. : )

Egy dolog viszont nem igazán jött át. Nem értem, hogy most mi is van Addison és Sam között. Ha esetleg valaki konkrét információval tud szolgálni, nagyon szívesen meghallgatom! ;)

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről