Paranormal Activity

Hú, hát még igen a film hatása alatt állok és szóhoz sem jutok, de megpróbálom leírni.

Ha tetszik, ha nem előítélet alapján akkor is nézd meg!

A film lényege, hogy egy pár beköltözik egy új házba, ahol igen furcsa dolgok történnek, ezért kézikamerával fölveszik az eseményeket.

Miért jó ez? - Igazából azért mert így NAGYON eredetivé teszi magát a film és még egyedi is. A történet elejétől a végéig csak ámulunk és bámulunk, majd pedig sikítunk. Na jó az eleje kicsit uncsi, de aztán beindul a buli amikor lemegy a nap :D.

A furcsa hangok és a tárgyak mozgásának oka egy szellem, ami estéről estére egyre jobban megijeszti a párt és egyre jobban uralja a csaj gondolatait. A 100 percből 80-at végig izgulunk és félünk.

Ennyit a mámorról. Az viszont számomra mindig megmagyarázhatatlan, hogy ha hallanak a főszereplők valamilyen hangot akkor azonnal futnak oda és nézik, hogy mivolt ez. Meg kutatnak meg minden. Most őszintén ki a f@szom nyitna ki egy ajtót ami mögött ott áll egy démon? Vagy mért mennénk föl a padlásra ahova felfutott a szellem ? És pláne mért próbálnánk meg a szörnnyel kommunikálni és kapcsolatot teremteni? Én húznék el onnan minnél messzebre :D vagy legalább hívnák pár emberkét, hogy segítsen elkapni, ha ennyire érdekel.

A végéről nem beszéltem, ami nem véletlen mert nagyon érdekes ;). Csak ajánlani tudom és jó szórakozást.

Köszönöm a figyelmet, Tricky. ( Zárjátok be az ajtókat. :D)

5
wouhn képe

Egyetértek. Ha az ágyam előtt

Egyetértek. Ha az ágyam előtt megjelenne egyik éjjel egy bizarr áttetsző alak, én azzal a lendülettel húznék a francba el.

Én már kajak most féleh hogy

Én már kajak most féleh hogy ezt elolvastam..:S

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről