Fringe 2x02 - Night of desirable objects

Haladunk előre lassan, szépen, csendesen. Ez most olyan rész volt, ahol egészen keveset foglalkoztak a fő irányvonallal, csak egy „átlagos” ügy volt, ami megoldásra várt. A nyári promó képekből lehetett következtetni, hogy lesz egy ilyen témájú epizód. Kicsit csalódás volt, pontosabban kevésbé tartottam érdekesnek. Az évad nyitányához képest gyengébb volt.

Tovább a nyúl üregébe...

Aki találkozott a nyár folyamán második évados Fringe képekkel, annak már az elején sejthető volt, hogy mi fog következni. Itt meg is jegyezném, hogy tök unalmas, hogy minden filmben vagy sorozatban akárhányszor képernyőre kerül egy mozgó vonat, az biztos, hogy dudálni fog egyet. Olyan hülyeség.

Adott egy farm valahol a semmitől nem messze, aminek közelében különös eltűnéseket jelentenek. Már a kezdeti képsorokban nyilvánvalóvá válik a kedves tévénézők számára, hogy itt bizony valami nagyon nincs rendben. Egy mutáns szörnyike előszeretettel rángatja le a polgárokat föld alatti járataiba, hogy finoman megcsócsálja őket. Később ki is derül, hogy milyen turpisságról van szó.

Az érdekesebb mellékszálon megtudhattuk, hogy Nina Sharp meglátogatta Oliviát a szokásos orvosi ellenőrzésen, ajánlott neki egy fickót, hogy keresse fel, majd segít neki. Burkolt célzásokat is kaptunk, hogy a transzdimenzionális utazásnak lehetnek mellékhatásai is. Tapasztalhattunk furcsaságokat, mégpedig Oliviának kifinomodott a hallása. Nem is akármennyire. Tiszta szentinel lett. A végén utaltak arra is, hogy még lehetnek tünetek, amelyek ennél jóval kellemetlenebbek.

Összességében egy átlagos random rész, amely után szívesen megnézné az ember a következőt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről