Supernatural 6x08 - All Dogs Go to Heaven

Hát, hát! Nem voltam elragadtatva a mostani epizódtól. Talán az előzőek túl nagyra tették a mércét, de ez most tényleg elég közepesre sikerült. Semmi nem volt, ami emelte volna a színvonalat, a történet, a poénok, a szituációk és a jövőbe mutató út alapján azt kell mondjam, hogy viszonylag gyenge részt kaptunk.

Tovább...

Nem is azzal van bajom, hogy gyakorlatilag most már visszatértünk a random részekhez. Egy évad elég hosszú, nem lehet tökéletesen kitölteni az értékes időt a főszállal. Gondoljunk csak bele, hogy az előző szezonban hány hasonló részt kaptunk.

A különbség, hogy ezekben is szokott lenni valami plusz, amitől (számomra) kiemelkedik a sorozat a többi közül. Még a felesleges vagy időhúzós epizódokat is színessé tudják tenni egy-két jó beszólással, ötletes történettel vagy csak egy-két csepp misztikummal.

Gyakorlatilag ebből ma semmi sem jött át. A sztori rémesen gyengére sikerült, poénokból alig kaptunk párat, azok se ütöttek túl nagyot. Misztikum és jövőbe mutatás szinte nulla. Jó, megtudhattuk, hogy a természetfeletti lények mozgolódnak és készülnek valamire, de azt hiszem ez már senkinek nem újdonság.

Még a testvérek érdekesre fordult kapcsolata se változott túl sokat. Voltak erre utaló megjegyzések, de azt hiszem ugyanott tartunk, mint eddig.

Ritkán mondok ilyet, de akinek éppen nincs ideje vagy kedve ehhez a részhez, egész nyugodtan kihagyhatja, nem fog veszíteni túl sokat semmilyen szempontból.

Csak remélni tudom, hogy nem most kezdi behúzni a sorozat a kéziféket, mert eddig nagyon dicsértem őket. Valószínűleg erről szó sincs, egyszerűen egy hosszú évadba becsúsznak gyengébb részek is.

Összességében egy közepesen gyenge epizód, amelyről hirtelen semmi kiemelkedőt nem tudok mondani. Gyenge történet, kevés poén, kevés dráma.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről