Childrens Hospital 1x01 - Pilot

Nehéz sok értelmeset mondani erről a sorozatról, hiszen a bevezető dupla epizód mindössze 10 perces lett. Így hát nem valószínű, hogy ez egy hosszú bejegyzés lesz, inkább amolyan kedvcsinálónak szánom, hátha valaki rákap erre a szériára. Nos, amint a mellékelt képen is látható, ezt a valamit egyáltalán nem kell komolyan venni. Valami kórházas sorozatnak néz ki, amely a korszakos művek paródiájának számít. Tele van hülyébbnél hülyébb jelenetekkel, karakterekkel, az élettel össze nem egyeztethető történésekkel.

Túl sok történetre ne számítsunk, minden mozzanat a poénoknak van alárendelve, amelyek többnyire elég sablonosak, de azért 1-2 csemege is akad köztük.

A karakterek is mókásak, elég ha a kép előterében található pacákra nézünk. A színvonal sajnos nem verdesi a plafont, de nem is a látványra mentek rá a készítők.

Aki kedveli a sajátos, néhol morbid humort, az próbáljon szerencsét a Childrens Hospital című sorozattal, hátha a rövidke részekben megtalálja azt, ami eddig hiányzott életéből.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről