Doktor House 6x08 - Ignorance Is Bliss

A Hálaadás ünnepének fényében zajlott ez a House epizód, mint általában a többi sorozat részei ebben az időszakban.

Azt kell mondjam, hogy középkategóriás volt a rész, nem okozott sem csalódás, sem felfokozott izgalmat. Ment minden a maga sablonos útján, kár hogy a sok hülyeség újra előjött.

Továbbra sem látom, hogy tartana valahová a sorozat, bár Lucas újra képernyőre hozása dobhat még a történeten, hiszen ha nem lenne terve vele az íróknak, akkor 1 rész után dobták volna. Meglátjuk. Azt mindenképpen sajnálom, hogy már lassan az évad felénél tartunk, de semmi extra nem történt.

Részletekért klikk ide...

Kivételesen a heti betegünk hozott némi színt a szürke kórterem életébe. Egy zseniális ember, akinek a plafont veri az IQ-ja, mégis kifutófiúként tengeti mindennapjait. Persze rosszullét fogja el és a diagnosztikai csapat keze ügyébe kerül.

Itt aztán újra előjött, hogy az orvosok belekötöttek szegény emberbe. Taub bombázta legjobban a hülyeségekkel, hogy miért él így, amikor úgy is élhetne, stb. Ez engem annyira idegesít már, hogy nagyon. Mi a franc köze van az orvosnak ahhoz, hogy ki mit csinál, ameddig az nem terjed ki az egészségi állapotára? Csóró ember szédeleg a betegágyon és még a nyavalyás doki hülyeségeit is végig kell hallgatnia. De minden részben. Rémes!

Az eset ugyan viszonylag színes volt, ám a megoldása pontosan ugyanúgy zajlott, mint korábban. Nem is térek ki erre külön, mert úgyis tudjátok miről beszélek.

A háttérben több történetszál is meghúzódott, amelyek főleg a magánélettel voltak kapcsolatosak. House, Cuddy és Chase kerültek a középpontba.

Cameron végleg lelépett, elhagyva férjét Chicago-ba költözött. Nem sok esélyt látok rá, hogy egyhamar viszontlássuk. Persze mikor a nagy szakítás ténye kitudódott, Chase nyakára járt mindenki, hogy jól van-e, mit fog csinálni az ünnepek alatt, stb. Amikor szegénynek elege lett ezekből, egy jó nagy jobb egyenessel honorálta a kérdéseket, amit House kapott. Kétségtelenül jó jelenet volt és kiszámíthatatlan (annak aki nem néz előzeteseket), csak sajnos teljességgel felesleges.

Kedvenc borostás orvosunknak ezúttal Cuddy és Lucas kapcsolata volt a céltáblája. Eltökélte, hogy szakításra bírja őket a maga csavaros módján. Itt persze ment a tudom, hogy mit kell csinálnom azért, hogy ő azt csinálja, amit gondol, hogy csinálni fogok és végül úgyis én nyerjek izé. Ez is felettébb idegesítő, főleg, hogy Cuddy mindig megszívja. Aztán mindig megbocsájt és újra megszívja. Végül most kivételesen (kopp-kopp) nem így lett, de várhatóan ez csak ideiglenes állapot.

Összességében egy átlagos, minimálisan idegesítő részt tálaltak hálaadási vacsorára. Mindenki fogyassza egészséggel!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről