Doktor House 7x18 A múlt titkai (The Dig)

Végre! Végre! Visszakapjuk 13-ast! Én nagyon örülök neki, Masters már kevésbé. Kiderül, hogy hol volt 13 az elmúlt egy évben, a team egy házaspár gyógyulásáért küzd, miközben Foreman rajtakapja Taubot egy nővel. Egészen jó kis rész ez!

House (Hugh Laurie) három napra magára hagyja a csapatát, hogy egy ismerőséért menjen, aki éppen a börtönben szabadul. Kitaláljátok, hogy ki ez? Igen, pontosan. 13 (Olivia Wilde) az elmúlt egy évet börtönben töltötte. House elviszi Őt egy rendezvényre, ahol minden évben megméretteti magát egy különleges versenyben, krumplilövésben. House évek óta a második a versenyben, mert mindig megelőző egy tini fiú, most úgy véli, hogy 13-al kiegészülve biztos az út az első helyre.

A csapat eközben egy tanár gyógyításán fáradozik, akihez később a felesége is "csatlakozik". A nő gyűjtögető, de nem bélyegeket vagy szalvétákat gyűjt, hanem mindent. Bármi ami nekünk szemétnek tűnik, ahhoz Őt emlék köti és elteszi. House (telefonon segíti a csapatot) szerint ez is egy tünet. Nem annyira meglepő módon kiderül, hogy a nő hazudott a férjének és ennek következtében betegszik meg. Persze erre hosszas tesztek, vizsgálatok és rosszabbul levések után jönnek rá. A nő gyógyítható, de hogy a férje megbocsát-e neki az kérdéses.

A lényegesebb elem, ebben a részben az egyértelműen 13 visszatérése, mert ez kérdéseket vet fel, pl.mi lesz Masters sorsa? Azt természetesen nem írhatom le, hogy hol töltötte 13 az elmúlt egy évet, de higgyétek el, hogy meglepő lesz. Az epizód meglepetése még, hogy kivel kerül szerelmi viszonyba Taub (Peter Jacobson).

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről