Doktor House 7x06 Office Politics

Ebben a részben az a legnagyobb tanulság, hogy a politikai életben semmi sem szent. Bárki átgázol bárkin, ha úgy kívánja a saját érdeke. Vajon létezik-e barátság egy kampányban? House csapatába pedig egy új doktornő érkezik.

Tovább

Ahogy az előző részről írt cikkben is írtam egy új csapattaggal bővül a régi gárda. Méghozzá egy nővel, akit ezúttal Cuddy (Lisa Edelstein) vesz fel. Ő Martha Masters, azaz Amber Tamblyn. Miután feltűnik legalább 10 percig gondolkodtam azon, hogy honnan ismerős. Aztán rájöttem, egy sorozatban láttam őt, csak akkor még kislányként szerepelt. Ő volt Joan Girardi az Isteni sugallat című sorozatban, de szerepelt a Négyen egy gatyában című filmben is. Nos azóta jó néhány év eltelt, és Amber felnőtt nő lett. Martha Masters még nem igazi orvos, hanem csak orvostan hallgató. Martha nagyon okos, kiváló tanuló, de matekból, fizikából is kitűnő volt mindig is. Igazi lexikonok vannak a fejében, nincs olyan adat, amire ne emlékezne fejből. Na ez persze Housenak nem tetszik, de ami ennél is rosszabb, hogy a lány valamiféle kényszeres igazmondás híve. Ezzel veri ki a biztosítékot végleg.

A csapathoz egy kampány menedzser (Jack Coleman) kerül. Fogalmuk sincs, hogy mi baja lehet, de egyre rosszabbul van. Foreman (Omar Epps), Taub (Peter Jacobson) és Martha elmennek a férfi lakásába. Martha lába földbe gyökerezik (szinte szó szerint) amikor rájön, hogy éppen betörésre készülnek. Itt Taub-nak van egy nagyon jó poénja, arra majd figyeljetek! Egyébként Taubnak sem szimpatikus a lány. Foreman és Chase (Jesse Spencer) szinte minden eszközzel megpróbálják kihúzni belőle, hogy miért nem!?
 
A kampány menedzser lebénul, de aztán megint egy kicsit jobban van, aztán megint rosszabbul. Martha-nak köszönhetően nem hajlandó egy kezelésre, ami talán megmenthetné az életét. House kirúgja az új lányt. A csapat tagjai azonban börtönbe kerülnek, így House kénytelen Martha-hoz fordulni segítségért, de aztán megint kirúgja, aztán visszaveszi és ez így megy az egész részben!
 
Kiderül, hogy mi az igazi baja a menedzsernek és hogy miért betegedett meg. A férfi túléli, de elveszít egy barátot, és az állását is. Azt hiszem megint meggyőződtem, hogy politikamentes állást szeretnék majd a jövőben!
 
Az epizód nem túl izgalmas, de Martha és House civakodása nagyon vicces. Végül pedig arra is fény derül, hogy Taub miért haragszik a lányra! House pedig ismét hazugsággal játsza ki Cuddyt a páciens érdekében, csakhogy Cuddy rájön!
A következő rész viszont nagyon izgalmas lesz, mert kitör a pestis, a csapat egyik tagja nagy bajba kerül és valaki meg is hal majd...

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről