Being Erica - Pilot (01x01)

 

Sejtelmem sincs, hogy hogy akadtam rá erre a sorozatra, de már egy ideje tervezem, hogy megnézem a Pilot-ot. Tegnap este pedig eljött a pillanat... : )
Ez egy mid-season-ös science-fiction sorozat, a CBC csatorna jóvoltából. Amerikában lassan a harmadik évadot kezdik vetíteni. Még mielőtt valaki azt hinné, hogy valami fénykardos, UFO-s csodatörténet lesz, megsúgom, hogy, egyáltalán nem az... De inkább győződjetek meg erről magatok! ;-)

Tovább...

A történet főszereplője Erica Strange,

aki szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb helyzetekbe kerül. 32 éves, kirúgták a munkahelyéről, mert „túlképzett”; a pasija ejtette, hogy elmehessen az edzőterembe, és ha még ez mind nem lenne elég elkapja egy vihar, majd allergiás rohamot kap egy kávéházban. És ez csak az első öt perc.
Amíg a roham után kórházban lábadozik, feltűnik egy különös figura, aki azt állítja magáról, hogy pszichológus, és Erica kezébe nyom egy névjegyet, hogy keresse fel, ha segítségre lesz szüksége. 

Erica természetesen felkeresi, de kiderül, hogy a furi agyturkász még annál is furább, mint aminek a lány gondolta, ugyanis miután megkérdezte Ericától, hogy min változtatna a múltban, hirtelen hideg lesz, és Erica a középiskolás bálon találja magát.
Igencsak különös terápia, meg kell hagyni…

Azt kell mondanom, hogy egészen jó kis sorozat, van benne fantázia. Különösen tetszik, hogy a főszereplő nem tökéletes lány, akinek minden sikerül. Már kicsit túlzásba viszik a tökéletes lányok reklámozását… Úgy értem, nem lehet mindenki tökéletes, sőt senki sem az, mégis mindenki azt hiszi, hogy az lehet. De ez a sorozat szakít ezekkel az illúziókkal. Jó, néha már kicsit hihetetlen, hogy ez a sok szerencsétlenség mind egy emberrel történik, de azt kell mondanom, hogy van ilyen. Néha velem is megesik, hogy minden balul sikerül. De ezek vagyunk mi, mi is lenne velünk, ha nem hibáznánk… Bár én biztos, hogy nem változtatnék a múltamon, hiszen, a jól elcsépelt mondást szerint is „az ember a saját kárán tanul”.
Azt hiszem meg fogom nézni az első évadot, és ha a következő részek is legalább ilyen jók lesznek, mint az első, akkor talán még a másodiknak is nekiugrok.

0

Én nagyon imádom. A második

Én nagyon imádom. A második évad végénél járok, szerintem érdemes folytatnod. :)

boreeester képe

mindenképpen fogom, megnéztem

mindenképpen fogom, megnéztem a második részt, és tetszik.. : ) aranyos nagyon, és jól elszórakozok rajta.. :D csak sajnos kevés az időm.. de mindjárt itt a nyár... :D köszi a kommentet! ;-)

"In time, every sad ending can become happy, it's only sad because one stops telling the story, it goes on, it's just untold"

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről