The Tomorrow People 1x01 - Pilot

Van némi párhuzam az American Horror Story új évadának sztorija és a The Tomorrow People között. A The CW csatorna új üdvöskéje remekül beleillik a csatorna arculatába. Csinos fiatal főszereplők, különleges képességek, stb. A kérdés már csak az, hogy mi olyat tud nyújtani ez a sorozat, amit a többi hasonló témájú nem?

Számomra a pilot egy hatalmas kliségombóc volt. Minden tökéletesen úgy történt, ahogy vártam. Szinte már idegesítően bénák ezek a megoldások. Nem tudom, hogy a készítők miért nem látják, hogy ha valami ennyire béna? Egyszerűen mindent megkaptunk, ami egy rossz bevezető részhez kell.

A főszereplőink különleges képességű emberek, akik bujkálnak egy titkos szervezet elől, akik vadásznak rájuk. Ők a Tomorrow People, akik mindennél jobban szeretnék, ha valaki vezetné őket. Itt jön a képbe Stephen Jameson egy meg-brutál-különleges fiatal szépfiú, aki éppen csak kezd ráébredni emberfeletti képességeire. Talán még Yoda mestert is túlszárnyalhatja, kiváló Jedi lehetett volna belőle régesrég egy messzi-messzi galaxisban. De ehelyett be kell érnie azzal, hogy a címben említett szervezet tagjai vendégül látják és elmesélik neki az igazságot. Ahogy az lenni szokott Stephen nem hisz el semmit, pedig közvetlenül előtte teleportálgatnak...

A pilot talán egyetlen pozitívuma Mark Pellegrino, aki egy remek színész, de azért ő sem erőltette túl magát. Vagy mondjuk úgy, hogy az írók firkantottak neki egy pont olyan figurát, mint bármelyik másik sorozatban.

A bevezető résznek nem volt semmi hangulata, szinte vártam már, hogy vége legyen. Félreértés ne essék, nem nézhetetlen az alkotás, szimplán csak nem jó. Nincs benne semmi egyediség, semmi misztikum, semmi az ég világon. Tucatszámra mennek az ilyen Heroes, Alphas klónok, amiknek gyorsan be is alkonyodik.

Én azt hiszem nem is folytatom tovább a sorozatot, vannak ennél sokkal jobban is a választékban.

4

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről