Kedvcsináló - Rejtélyes igazságok

 

 

Igaz elég régi sorozat, de én még csak nem oly régen találkoztam vele először. Misztikum, néhol horror elemeket vonultat fel. Pikantériája, hogy 5 rövid történetet mesélnek el benne, amely közül 2 kitaláció, csupán a sorozat íróinak agyszüleménye, ellenben a másik 3 állítólag valóban megtörtént.

Persze joggal tehetjük fel a kérdést, hogy tényleg megtörténhetnek ilyen esetek? Nem akarok nagyon konkrétumokba bocsátkozni, mert még én sem láttam minden részt, de elég durva dolgok vannak benne. Szellemek, különleges lények, hátborzongató találkozások a természetfelettivel, megérzések, stb.

Könnyed esti szórakozás, amely képes megalapozni az éjszakai álmatlanságot vagy éppen rémálmokat. Mindenesetre, aki kedveli a horror műfajt, azoknak bátran merem ajánlani a Rejtélyes igazságokat, mert igaz – kora miatt – néhol kissé gagyi és gyermeteg, de mindenképpen elgondolkodtató.

Az adott epizód végén a műsorvezető persze lerántja a leplet, hogy mely történetek voltak igazak és melyek csak a képzelet szüleményei. Bátran lehet közben tippelni, bár a találati esélyek nem túl kedvezőek, mert mindegyik elég hajmeresztő.

Régebben a Viasat 3-on lehetett látni a sorozatot, manapság is még beszerezhetők a részek (4 évad) ilyen-olyan forrásokból.

Jó borzongást!

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről