Doktor House 7x02 Selfish

Miután megörököltem a sorozatot Wouhn-tól, ezután női szemszögből íródnak majd a House cikkek. Remélem ezt senki nem bánja majd. A másik bevallani valóm, hogy én House függő vagyok, de próbálok elfogulatlan maradni. Na lássuk akkor, hogy mi történt az új évad második részében!

Tovább

Cuddy és House hivatalosan bejelentik a kapcsolatukat. Ezt szó szerint kell érteni! A kórház személyzeti osztályán jelentik be, és még szerződést is kell kötniük. Félelmetes! Természetes a csapat és Wilson is értesül a friss szerelmesekről. Mindenki máshogyan reagál. Wilson el sem hiszi, amíg nem lát bizonyos dolgokat a saját szemével. Vicces jelenet. Taub pedig attól fél, hogy Houseból jófiú válik, esetleg papucs és ez befolyásolja majd a munkájukat. Egyelőre nem tudni kinek lesz igaza, de tény, hogy House viselkedésén változtat a Cuddyval való kapcsolata. Én mindenesetre szurkolok nekik!

A csapat új esetet is kap. Egy 16 éves lány összeesik görkorizás közben. Ahogy az lenni szokott az állapota egyre súlyosabb lesz, ami odáig fajul, hogy tüdőátültetésre is szükség van. Ismét levonható az a tanulság, hogy az élet néha ijesztően nehéz döntés elé állítja az embereket. A lány szüleinek választaniuk kell. El kell dönteniük, hogy megmentik-e. Amire egyértelműen bárki igent mondana, akinek gyermeke van. De mi van akkor, ha az egyetlen esély a lány megmentésére, a másik gyerek feláldozása! Nem egyszerű döntés… Még akkor sem, ha a fiú nagyon beteg és amúgy is évei vannak már csak hátra. Végül a fiú hoz döntést.

Izgalommal várom a következő epizódot, részben függőségem tüneteinek kezelésére, másrészt, hogy megtudjam hová tűnt 13? A csapat úgy tudja, fizetés nélküli szabadságon van Rómában, de House titkol valamit az üggyel kapcsolatban.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről