Az Asylum stúdió büszkén bemutatja: Omega vagyok

 

FIGYELEM!
A következő írás a nyugalom megzavarására alkalmas tartalmat közölhet, rosszabb esetben epilepsziás rohamot idézhet elő.

Dümm dümm düdüdüdüdű düm, düm düm düdüdüdüdű dü dü düm, düm düm düdüdüdüdű dü dü düm düm düüüm düüüüüüm...

Komolyan csak az kattintson ide, aki látta már a filmet...

Egyszer volt hol nem volt, Antioch városán is túl élt egy fiú. Derék legény volt Ő, a környező falvakból sokan jöttek, hogy találkozhassanak vele. A legény – nevezzük Marknak – jobban szerette a csendet és a nyugalmat, ezért sokszor elüldözte kedves látogatóit.

Így ment ez hosszú hónapokon keresztül, a rendes helybeliek jöttek csak jöttek, hogy saját szemükkel láthassák a remetesorban tengődő legényt, de ő senkit sem engedett be meghitt, meleg otthonába.

Mark szabadidejében szerette a mezőt járni, mindig megállt kémlelni a nyuszikat, a természet volt az igazi barátja. Nem sokat beszélt, amikor nagy nehezen megszólalt, igyekezett precíz és összeszedett lenni. Nem vetette meg a jó söröket sem, gyakran járt a legközelebbi közértbe vásárolni, mindig pontosan fizetett.

Történt egyszer, hogy amint Mark otthon sürgött-forgott, kapott egy levelet. Egy szép királylány kért tőle segítséget, akit gonosz rablók tartanak fogva a város központjában. A derék legény kicsit elgondolkozott, örömmel segített volna az ifjú hölgyön, de nem hitte, hogy lehet esélye a zsiványokkal szemben. Meg is írta a királylánynak, hogy nagyon szívesen menne segíteni, de sajnos nem szállhat szembe a gonosz rablókkal egymaga.

Másnap különös vendég érkezett a tanyára. Maga a király volt az, aki úgyszintén megkérte Markot, hogy mentse meg egyetlen kislánya életét. Felajánlotta neki fele királyságát és leánya szívét. A derék legény ezt már nem utasíthatta vissza, fel is kerekedett 2 barátjával, hogy nekivágjanak a kalandnak. Előbb még mindhárman kibékültek és elbúcsúztak a kedves helybeliektől.

Szerencsére Mark tudott egy titkos alagutat, amely éppen a város központjába vezet, ha azon átvágnak sikerül kiszabadítani a királylányt. A csatorna azonban tele volt veszéllyel. A három jóbarát nem hátrált meg, keresztülküzdötték magukat az akadályokon. A jószívű Mark megkérte csatlósait, hogy térjenek haza szeretett falucskájukba, mert innentől egyedül folytatja útját.

A városban aztán sikerült megtévesztenie a zsiványokat és eljutnia a királylány börtönéhez. Meg is szöktette szíve választottját, a gonoszok által hátrahagyott hintóval menekültek tovább. Sajnos hamar utolérték őket, de Mark hű barátja visszatért, hogy segítsen a szerelmeseken. Ketten jól ellátták mindenkinek a baját, a fiatalok pedig egymásra találtak, Marké lett a fél ország és a leggyönyörűbb leány széles e világon.


0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről