Charlie és a csokigyár


Marketingfogásnak sem volt utolsó ez a film, egészen megkívántam a csokoládét. Megyek és szerzek is magamnak. Pillanat és itt vagyok.

Nekem tetszett, nem is vártam sokkal többet. Aranyos és megható családi mozi, amely közel két órára elfeledteti a mindennapi gondokat. Tim Burton hozta a kötelező feladatot, maradandót alkotott ezen munkájával. Johnny Depp pedig igazi kaméleon. Nagyszerű színész, aki hitelesen tudja alakítani az adott karaktert. Az ő játéka rendkívül pozitív fogadtatásra talált nálam. Az egész film kicsit olyan volt, mintha az Alice Csodaországbant nézném, azzal a különbséggel, hogy itt mindenki (Charlie-t és családját kivéve) zakkant elmebeteg.
A karakterek nagyon el lettek találva, főleg Willy Wonka, aki antiszociális viselkedésével és hülye poénjaival sokszor mosolyt csalt az arcomra.
Lássuk a történetet!
5 db csoki papír rejti az arany bilétát, amely feljogosítja gazdáját, hogy a másik 4 szerencsés gyerek társaságában eltöltsön egy napot a világ legnagyobb csokoládégyárában, ami tele van különlegesebbnél különlegesebb dolgokkal. A Johnny Depp által alakított Willy Wonka kalauzolja a kis társaságot, megmutatva nekik a gyár fontosabb részeit. A túra végén az egyik szerencsés kölyök óriási ajándékban részesül.
Szórakoztató családi film, amit ajánlok mindenkinek, varázslatos képi világával és nagyszerű zenéjével mindenkit el fog kápráztatni.

update: Jelzem, hogy ha minden jól megy, akkor nemsokára jön az 1971-es Willy Wonka and the Chocolate Factory című film kritikája és összehasonlítása a 2005-ös remake-kel.

6

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről