Supernatural 6x15 - The French Mistake

Az előző heti promóból egyértelműen kiderült, hogy milyen epizódot is kapunk ma. Legutóbbi bejegyzésemben megemlítettem, hogy hiányoznak a lazább, könnyedebb hangvételű, poénos részek. Most megkaptuk az adagot, nem is akármilyen megvalósításban. Iróniától, főként öniróniától nem mentes szórakozásban lehetett részünk.

Tovább...

Ez tipikusan egy olyan rész, amely a rajongóknak szól, azok tudják felhőtlenül és átszellemülten élvezni, akik szoros kapcsolatban állnak a sorozattal. Arról van szó, hogy a Winchester fivérek átkerültek egy olyan világba, ahol ők valójában színészek és egy bizonyos Odaát nevű tévésorozat főszereplői.

Gyakorlatilag belecsöppentek a mi valóságunkba, ahol saját magukat alakíthatták. Hőseink mindenféle vicces szituációba keveredtek, a készítők nem kíméltek senkit. Meglepő őszinteséggel és öniróniától nem mentes humorral mutatták be nekünk, hogy mennyire különbözik is a valóság a sorozattól.

Tény, hogy a történet kibontakozásához szinte semmit nem tett hozzá ez a rész, mégis az egész évadot figyelembe véve fontos szerepet játszott. Néha szükség van a könnyedebb hangvételre, humorra, ilyen és ehhez hasonló különkiadásokra. Ne felejtsük el, hogy ez a rész tisztán a rajongóknak szólt, akik előtt így tisztelegnek az alkotók.

Jared Padalecki és Jensen Ackles kiválóan hozta a kötelezőt. Ha belegondolunk nem is olyan könnyű saját magunkat alakítani egy másik ember szemüvegén át. A két férfi mégis jól helytállt, ráadásul a poénok többsége el is érte a kívánt hatást.

Az alkotók is kivették részüket a zűrzavarból. Eric Kripke, a Supernatural (korábbi) mindenható atyja shotgun általi halált halt, úgyszintén Robert Singer, aki fontos láncszeme az Odaát gépezetnek. Visszatért Ruby, aki ezúttal Sam (Jared) feleségét alakította.

Említésre méltó még Misha Collins, aki remekül formált meg egy tőle szokatlan karaktert, aki homlokegyenest ellenkezője Castiel-nek. Nagyon tetszettek azok a jelenetek, amelyekben feltűnt.

Összességében egy laza és poénos részt kaptunk, amelyet felfoghatunk egyfajta adakozásnak a rajongók irányába. Igazi fan-ként nagyon élveztem az egészet.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről