Való Világ - Kezdett a 4. évad

Több éves szünet után elstartolt Magyarország egyik legnépszerűbb valóságshowja, a Való Világ, amely teljesen megújult formában várja a tévénézőket. Új díszlet, új villa, új stílus. Szerencsére Stohl András régi bútordarabként csatlakozott a házigazdákhoz, ő az egyik műsorvezetője a műsornak. Partnere Lilu és egyes adásokban Sebestyén Balázs.

A villalakók beválogatásában is történtek változások. Innentől kezdve a beszavazó show-k alkalmával azonos típusú jelentkezők versengenek egymás ellen. Az érthetőség kedvéért, az első show alkalmával 3 „okostojás” csapott össze a nézők kegyeiért. Szinte az egyetlen változatlan a műsorban, hogy minden a tévénézők telefonhívásain és sms üzenetein múlik. Ők, azaz mi dönthetünk mindenről.

Így volt ez az első beszavazó show alkalmával, ahol Alekosz lett az az okostojás, aki csatlakozhatott a villába jutók csapatához.

Érdekesség, hogy első körben 6 sztár költözött be a villába: Gáspár Győző és Bea asszony, Benkő Dániel, Tóth Gabi, Laci betyár és Voksán Virág (aki még nem érkezett meg). A záró képsorokból kiderült, hogy Benkő Dániel már az első estén sem bírt magával és megszabadult ruháitól. Kíváncsi vagyok jár-e büntetés majd az RTL Klubnak.

Számomra a legszembetűnőbb és egyben legnegatívabb változás, hogy sokkal pimaszabb lett a műsor stílusa, amely néhol átcsap a bántó kategóriába. Úgy tűnik erre van szüksége a népnek, mondhatjuk, hogy fiatalos és trendi lett a Való Világ.

0
A-fraid képe

Nem tudom mi hányzott még....

Nem tudom mi hányzott még....

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről