Rules of Engagement - Egy kapcsolat szabályai

Tegnap botlottam bele a Viasat 3-on. Szokásosan megnéztem az aznapi Jóbarátok részt, aztán ottragadtam a tv előtt, gondoltam belenézek ebbe is. Annak ellenére, hogy az események közepébe csöppentem és azt sem tudtam ki kicsoda, kedvemre való volt a sitcom, szimpatikus karakterekkel, gördülékeny, bár kicsit sablonos alapsztorival. Így hát utánaolvastam és beszereztem az első évadot, ami sajnálatos módon csak 7 részből áll.
A sorozat jelenleg a 4. évadnál tart.

Rövid ajánló...

"Ha szingli vagy, akkor pontosan olyan boldog vagy, amilyen vagy. Ha házasságban élsz, akkor csak annyira lehetsz boldog, mint amennyire a kapcsolat kevésbé boldogabbik fele." A történet röviden, egy régóta házasságban élő kedves párról Jeffről és Audreyról szól, akik megismerkednek a szomszédban lakó, Adammal és Jenniferrel, a friss jegyespárral. Valamint hozzájuk csapódik az örök agglegény szerepében brillírozó Russell is. Az alaptéma természetesen a párkapcsolatok útvesztőjéről szól. Érdekes téma, már akit érdekel.
A szinkronhangokkal nem vagyok elégedett. Talán Roatis Andreát (Being Erica - Erica, Tuti gimi - Brooke) emelném ki, mint egyetlen elfogadható, a karakterhez illő magyarhangot. Szerintem a többieké nem hozza ki a maximumot, legalábbis a férfiaké nem. Mezei Kittit, még az elmegy kategóriába sorolnám. Ebben a sitcomban viszont nem a poénok a mérvadóak (sajnos). Aki arra vágyik, a Jóbarátok után kapcsolja ki a tvjét. :) Persze akad benne néhány kellemes, értékelhető humoros jelenet, de azért nem az a "sírva szakadós feeling". Viszont cserébe bőven kapunk, - akár el is leshető - fortélyokat és alapigazságokat. Tipikus férfi-nő kapcsolatokat boncolgat, és a boldog párkapcsolathoz vezető rögös útról is betekintést nyerhetünk.
Esti kikapcsolódásnak tökéletes. 10/7

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről