NCIS


7.14 Tv2 152 Színjáték.
Újra egy izgalmas és csavaros részben volt részünk és talán Gibbs otthoni magánya is megváltozik.
Lássuk
Felrobban Roman Vega őrmester autója miközben a rendőrség üldözi. A helyszínre érkező csapat megállapítja, hogy házi készítésű bomba okozta a detonációt és emellett még nyomokban radioaktív anyagot is találnak, ami piszkos bombára utal. Az irodában kiderítik, hogy az áldozatnak van egy öccse Alfonso, akit meg is találnak a már egy előző részben feltűnt bosszantó ügyvédnő Margaret Hart társaságában.

Vance behívatja Gibbset és bemutatja neki Walter Kane-t aki egy saját tulajdonú hírszerző céget tart fenn. Kane cége már régóta megfigyel egy terrorista szervezetet Peruban, akik szeretnének bosszút állni az Amerikai Egyesült Államokon. A magán hírszerző úgy véli a halott őrmester tagja volt a szervezet Washingtoni sejtjének és biztos benne, hogy támadásra készülnek.
Dokiék fogászati adatok alapján kiderítik, hogy nem az őrmester halt meg a robbanásban, így Gibbs Alfonsot csaliként használva kiengedi és ő a halottnak hitt őrmester nyomára vezeti őket. A kihallgatáskor Roman Vega tagadja, hogy terrorista lenne, sőt úgy véli csőbe húzták őt is.

Közben a csapat egy buszpályaudvaro keresi a bombát, amit meg is találnak. Gibbs és McGee hatástalanítja, bár a laborban Abby elmondja, hogy a bombát nem ők hatástalanították, hanem a készítés amatőr munka volt és rosszul voltak kiszámolva az összetevők, így az fel sem robbant volna.

Vance és Gibbs úgy gondolja, hogy az ügynek köze lehet a szenátus részéről elfogadásra váró védelmi programhoz, amit ha megszavaznak, akkor sok millió dollárhoz jutnának a magánkézben lévő hírszerző cégek is. Természetesen a gonosz elnyeri méltó büntetését, így mindenki nyugovóra térhet, köztük Gibbs ügynök is, aki nem nagyon lepődik meg azon, hogy Margaret várja otthon.
Jó kis izgalmas, fordulatos lett ez az epizód és érdekes a történet üzenete is, miszerint nem biztos, hogy mindig egy másik népben kell keresni az ellenséget.

A „Zöldfülű” azaz Sean Murray 1977. november 15-én született a Maryland állambeli Bethesdában. Gyerek korát Ausztráliában töltötte így kettős állampolgár. Édesanyja felesége a közismert Donald Paul Bellisarionak aki sok  filmnek volt a producere és forgatókönyv írója, többek közt a Magnum , Jag , NCIS. Sean nős és 2007 óta Caitlyn Melissa boldog apukája. Film szerepei: Gyilkos vizeken 1993, Zuhanás a sötétbe 1996, Az alvajáró gyilkol, Álomgyilkos 1997, Parti-őrült jogi doki 2001.Timothy McGee 2003 óta kimaradhatatlan tagja az NCIS –nek.  Magyar hangja Kapácsy Miklós, aki szintén nagyon jó ehhez a karakterhez.

Sean Murray (Timothy McGee)
Handprint Enternainment
1100 Glendon Avenue
Suite 1000
Los Angeles, CA 90024
USA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő héten Abby-ről, a mi kis boszinkról tudunk majd meg többet!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről