Private Practice season 2

Kicsit már megkoptak az emlékeim, ugyanis körülbelül egy hónapja néztem meg ezt az évadot, de azért megpróbálom a fontosabb történéseket leírni, feltehetőleg egy kicsit SPOILER-es lesz, de szeretném összefoglalni ezt az évadot és a harmadikat, is, hogy aztán a negyedikről is tudjak írni szeptembertől. Ez az évad sok változást hoz az Oceanside Wellness Group életébe, némelyik megdöbbentő, vagy esetleg meglepő, de semmiképpen sem unalmas. : )

Tovább...

Mint tudjuk Sam és Naomi vezeti a klinikát, de a válásuk nem csak a magánéletükön hagyott nyomot, hanem a klinika is megsínyli. De nem csak ez az egy baja van a klinikának, ugyanis kiderül, hogy komoly anyagi problémák léptek fel, amit Naomi megpróbált eltussolni, ám ezzel csak azt éri el, hogy mindenkit magára „haragít”, vagy inkább ő haragszik meg mindenkire. Sam megpróbálja a kezébe venni a dolgokat, de sajnos nem ér el vele túl sok sikert. A dolgok végülis addig fajulnak, hogy a csapatnak választania kell a két ember között. De meglepő módon egyikőjük javára sem dől el a mérleg, hanem Addison-t választják meg, Ez mindenkit meglep, legfőképpen Addisont. Persze Naomi megharagszik rá...

Kiderül, hogy Samnak és Naominak van plusz egy emeletük az épületben, amit senki nem használ. Addison természetesen eladja, hogy egy kis pénzhez jusson a klinika. Kiderül, hogy egy befektető vette meg, aki egy újabb klinikát szeretne létrehozni az épületben, és Charlotte-ot bízza meg a vezetésével. Időközben Charlotte és Cooper összejönnek, és egy se veled, se nélküled szerelem alakul ki közöttük, ami sokszor egy kicsit már unalmasnak tűnik, hiszen szinte mindenen összevesznek, majd kibékülnek.

Violet pedig megismerkedik az ellenséges szomszéd klinika agyturkászával, Sheldonnal. Eleinte csak beszélgetnek, majd ez a beszélgetés szép lassan átalakul vonzalommá, ám amikor ténylegesen történne valami kettejük között, Sheldon csődöt mond férfiként. Ekkor Violet ráveszi Pete-et egy baráti szexre ami végülis nem egy alkalmi dolog lesz, ugyanis rájönnek, hogy kedvelik egymást. De közben Sheldon is megtalálja a férfiasságát, és Violet ahelyett, hogy választana valakit, kiélvezi a helyzetet, és felváltva találkozgat mindkettejükkel. Ám egy nap Violet rájön, hogy terhes, de nem tudja, hogy ki az apa, így kénytelen bevallani mindkettőjüknek, hogy mi a helyzet. De az apasági tesztet nem szeretné elvégeztetni, így csak lóg a levegőben ez az egész dolog. Pete és Sheldon pedig versengenek Violet kegyeiért.

Dell-ről kiderül, hogy apuka, és van egy nyolc éves kislánya. Az édesanyja drogos, így igencsak a szívén viseli a kislány sorsát, és majdnem bepereli a nőt a a felügyeleti jogért. Ám erre nincs szükség, mert a nő csak úgy otthagyja a lányt Dell-nél. (ebben egyébként nem vagyok biztos, mármint abban, hogy ez a harmadikban vagy ebben az évadban volt, szóval ocsi, ha egy kicsit előre ugrotam...)

És természetesen itt van nekünk Addison. Még az előző évad végén megimserkedett egy rendőrrel, aki ebben az évadban a barátjává avanzsált,( így sajnos nem került közelebb Pete-hez) és úgy tűnik, hogy jól érzik magukat. Ám a klinika vezetése igencsak nehéz feladatnak bizonyul, és nagyon megviseli, de azt lehet mondani, hogy egészen jól kezeli a nyomást. : )

De azért az évadzárásról se feledkezzünk meg, hiszen egy hatalmas nagy cliff-hangerrel zárul ez az évad, persze nem lövöm le a poént, de köze van hozzá Violet terhességének is!

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről