Modern family

Nem mindennapi kincsre bukkantam nemrég, a Modern család c. sorozat jóvoltából. Fergeteges vígjáték, szimpatikus karakterekkel és történettel. A műsort jelenleg az HBO Comedy vetíti hétfőtől-csütörtökig, de hamarosan jön az RTL Klubra is. Igazi kikapcsolódás egy fáradt nap végén, mindenkinek csak ajánlhatom...


Családba nem üt a ménkű...

A sorozat három átlagosnak tűnő, (de korántsem átlagos) család életét mutatja be. Claire és Phil 14 éve házasok, három gyerekük van, Haley (őt ismerhetjük a Rúzs és New York c. sorozatból), Luke és Alex. Aztán ott van van még Cameron és Mitchell a meleg pár, akik örökbe fogadtak egy vietnámi kislányt, Lilyt. Valamint a nagy kedvenc, Al Bundyként elhíresült családapa Jay, és újdonsült (kolumbiai) felesége Gloria, (Sofía Vergara) akinek előző házásságából született Manny nevű kisfiát közösen nevelik. Az első rész végén kiderül, hogy ők egy nagy család, Claire és Mitchell testvérek, Jay pedig az apjuk. A szinkronnal nem vagyok megelégedve, főleg Mannyével (a 11 év körüli gyereket egy kb 20 éves szinkronizálja. :)) Személyszerint az első rész annyira nem villanyozott fel, hirtelen ennyi ismeretlen szereplő a nyakamba zúdul. (kivéve persze Ed O' Neilt és Julie Bowent) egyetlen jó poén, mikor Phil büntetésből akarja meglőni a fiát egy játékpisztollyal, amiben műanyag lövedék van, de nem viszi rá a lélek, aztán véltlenül mégis elsül a pisztoly, majd a lánya új barátját is meglövi :) De gondoltam szépen lassan kialakul a történet, és a szereplőket is meg kell ismerni, úgyhogy kitartottam. :) Igazam is lett, a további részekben rendesen beindul a történet, jobban megismerjük és elfogadjuk a karaktereket. Személyes kedvencem Phil. :) Az első évad 21 részes. A sorozat stílusa kicsit hasonlít az Officeé-ra, néhány jelenetet dokumentumfilmként ábrázolnak. Amerikában nagyon jól sikerült a kezdés, több mint 10 millióan voltak kíváncsiak a pilotra, a sorozat jelenleg az első évad végéhez közeledik, októberben jön a folytatás. Remélem nálunk is hamarosan "ilyen" rátával mérhető majd a nézettség. :) Várjuk a folytatást!

0
boreeester képe

érdekesnek tűnik, fel is

érdekesnek tűnik, fel is veszem a végtelennek tűnő  "megnézendő filmek és sorozatok"  listámra.. :D hátha nyáron lesz időm rá.. :)

"In time, every sad ending can become happy, it's only sad because one stops telling the story, it goes on, it's just untold"

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről