Válasz a hozzászólásra

American Horror Story: Freak Show 4x08 - Blood Bath

Most már azért jócskán benne járunk az évadban, ideje, hogy a nevesebb karakterek közül is elhulljon valaki. Volt egy-két meghökkentőnek szánt jelent ebben a részben, de annyira mégsem tudtak ütni, nem voltak olyan szinten előkészítve, ami garancia lenne a sikerre.

Eddig számomra ebben az évadban Kathy Bates alakította a legjobbat. Nem az ő karaktere volt a legjobb, legszínesebb, legérdekesebb, de a színésznő így is odatette magát. Persze, hogy őt nyírták ki az alkotók. Meglepő húzás volt el, pláne az epizód elején. Számítani nem lehetett rá, de annyira ütős sem lett.

Viszont Jessica Lange Elsája nagyon odatette magát. Tisztán látszik már, hogy mennyire szánalmas egy nőszemély, ráadásul csapnivaló színész. Az ő jelenetei jók voltak a maguk módján, bár tényleg nagyon idegesítő jelenség tud lenni.

Dandy is hozta a tőle megszokott színvonalat. Az ő karaktere még mindig működik, bár eléggé kiszámítható és egysíkú lett szegénykém. Az biztos, hogy a másik maradandó halálesetet ő szolgáltatta. Anyuci megölése sem ütött akkorát, valahogy a kezdetektől erre lehetett számítani. A vérében való fürdés azért nem volt semmi. :)

A többieknek jóval kevesebb játékidő jutott, egyedül Penny maradt középpontban, aki jó kis kalamajkába keveredett újdonsült testvérei és szeretett édesapja által.

Nem volt rossz rész, kíváncsian várom a folytatást.

6

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről