Supernatural 7x17 - The Born-Again Identity

Aki követi a sorozatot pontosan tudja, hogy miért vártuk olyan sokan ezt az epizódot. Az elvárások nagyok voltak, szerencsére nem kellett csalódnunk. Mindent megkaptunk, amit szeretünk ebben a sorozatban. Remek 40 percet élhettünk át. Nehéz minderről konkrétumok nélkül beszélni, ezért inkább a tovább mögött folytatom.

Az előzetes híradásokból és a trailerből is kiderült, hogy Castiel visszatért hozzánk. A halottnak hitt angyal elvesztette minden emlékét, egyfajta spirituális gyógyítónak hiszi magát. Segít embereken, de nem veri mindezt nagy dobra. Ám mindez a kicsi aktivitás is elég ahhoz, hogy a démonok figyelmét magára irányítsa. Dean is értesül a különös figuráról. Hősünk kétségbeesetten kutat valami megoldás után, mivel Sam nagyon rossz bőrben van.

Dean útra kel a gyógyítóhoz, miközben Sam kórházban fekszik mentális problémái miatt. Feltűnik a színen a rég nem látott Meg. Nem tudok szó nélkül elmenni, hogy a lányt alakító Rachel Miner milyen elképesztően meghízott. Komolyan mondom fogtam a fejem, hogy ez nem igaz. Nézzétek meg az aktuális részt és ezt az IMDB hivatkozást a színésznőről. Ugye-ugye?

Szóval az idősebbik Winchester eljut a gyógyítóhoz, aki nagy meglepetésére eléggé ismerős neki. Dean nem mondja el az igazat, de a feszültség tapintható kettőjük között. Sikerült meggyőzni az angyalt, hogy tartson vele és segítsen a testvérén.

Eközben Sam nem tétlenkedik. Talál magának egy fiatal lányt, akit halott bátyja szelleme kísért. Ahogy az lenni szokott mindenki dilisnek nézi a csajt, kivéve hősünk.

A fináléban Cas összeakad néhány démonnal, kiderül az igazság és csodával határos módon a férfi emlékei is visszatérnek. Aztán elég váratlan dolog történik. Castiel nem képes segíteni Samnek, de átveszi tőle a „betegséget” és innentől ő hordozza magában Lucifert és marad az elmeklinikán.

Összességében egy elég erős részt láthattunk, a két visszatérő hozta azt a pluszt, amire várunk már egy ideje. Túl sok régi szereplőt nyírtak ki az elmúlt időszakban.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről