Friday Night Lights 5x07 – Perfect Record

Végre, végre ismét jelentkezem a sorozattal és végre valódi dráma kezdett kibontakozni. Eddig csak az előszelét érezhettük, de most már bele is pillanthattunk az elkövetkezőkbe.
Az eddig megszokott szálakon bonyolódik tovább a történet, de most már konkrétabbak az események.

Eljött a foci szempontból meghatározó pillanat Dillon életében. A Párducok és az Oroszlánok összecsapására kerül sor a pénteki fordulóban. Zajlik a felkészülés a rangadóra, miközben a háttér események is fokozatosan bontakoznak ki.
Luke Billy segítségével különedzéseken vesz részt, hogy bekerülhessen egy jó egyetemre, emellé grátisz még szerelmi tanácsot is kap. Riggins azt javasolja a reménytelenül szerelmes fiúnak, hogy ne is foglalkozzon Becky-vel.
Ez a trükk be fog jönni és a lány a lábai elé omlik…

A meccsel kapcsolatban kipattan a botrány, hogy az East Dillon játékosok egy része bír némi priusszal.
Kezdetét veszi a negatív propaganda a bűnbandaként feltűntetett csapat ellen. Ez a eléggé megviseli a srácokat, és ennek következménye lesz az is, ami a pályán történik.

Taylor nem boldog. Gondok otthon – Julie még mindig nem ment vissza az egyetemre -, erre itt van ez a lejárató hadjárat, s ha ez még nem lenne elég, akkor megjelenik Jason Street is.
Ugye emlékszünk még a tolószékbe kényszerült, egykori Panthers irányítóra?
A srác azóta családot alapított, sportügynökként dolgozik és látogatásának oka az edző személye.
Taylor újabb ajánlatot kap egy egyetemről…

De még nincs vége, hiszen kiváló irányítója, Vince egyre jobb kapcsolatba kerül az apjával – ebben én nagy katasztrófát szimatolok -, aki a saját kezébe veszi a fia jövőjét. Amivel viszont lehetséges, hogy többet árt a fiúnak, mint amennyit használ…
Igen, végül csak kapunk egy kis drámát, amit ugyan nem éreztetnek olyan súlyosnak, mint régebben, de azért a semminél több.
Zajlik az élet Dillonban, várjuk a folytatást!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről