Lost 6x00

Már elérhető a 6x00-ás epizód, amely laza 40 percben összegzi, hogy mit kell tudni a sorozatról. Nem az a hadarós fajta, inkább az 5. évadra helyezi a hangsúlyt, de azoknak is ajánlott, akik eddig nem követték nyomon a történéseket és belekukkantanának.

Megszokhattuk, hogy minden évad elején van egy 00-ás epizód, amely feltárja nekünk az előző évad történéseit fogyasztható idő alatt. Az tény, hogy az igazi mondanivaló és dráma elvész így, de legalább kaptunk némi Lost-ot a nagy nyitány előtt.

Ugyanis kevesebb, mint öt óra múlva már meg is lehet tekinteni az évadnyitót. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy kedvet csinálja a sorozathoz és bátorítsam azokat, akik nem mertek még belevágni, vagy nem ismerik.

Bátran állítom, hogy még soha nem láttam jobb sorozatot a Lost-nál. Nálam minden idők legjobb szériája, amely hála a jó Istennek még aktív és újabb részeket élvezhetünk hamarosan. Úgy tűnik ezentúl keddenként, vagyis szerdára virradóra várhatjuk az új részeket. Elvileg megszakítás nélkül fogják leadni őket, szóval nem lesz olyan, hogy kimarad egy hét.

Az évadnyitó dupla rész lesz, minden bizonnyal dupla élvezettel.

Szóval aki nem ismerné a sorozatot és szeretne valami egyedit és meghökkentőt látni, olyat amelytől leesik az álla, akkor bátran válassza a Lost-ot.

Fanatikusoknak még a 00-ás rész és a nemrég megjelent The begining of the end is kötelező darab. Előbbi semmilyen újdonsággal sem fog szolgálni azoknak, akik minden részt láttak, de mégis érdemes megnézni, hogy képben legyen az ember az évadnyitóig. Az utóbbiban inkább interjúkat és kulisszatitkokat árulnak el. Mint mondtam, ezeket az epizódokat kifejezetten a fanatikusoknak készítették. Azt hiszem sokan meg fogják nézni

Nem hivatalos infó, de a 6. évad 18 részes lesz, legalábbis az IMDB szerint, ami azért nem mindig tekinthető hiteles forrásnak. Csak a rend kedvéért. A hatodik szezon lesz az utolsó, végleg lezárja a történetet, így kerek egész lesz, remélhetőleg eget rengető és minden rekordot megdöntő fináléval.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről